Ten film není špatný, jen ho předchází špatná pověst kterou mu zařídili kritici i novináři. Stačilo by napsat, že jde o rodinný film a nikdo od toho nic víc čekat nebude.
Mě názory druhých příliš nezajímají, hlavně né u filmů, raději si udělám obrázek sám.
Těšil jsem se na dystropický film, dostal jsem rodinnou blbost s robotama.
Film je nuda, možná tak první minuta nebo tak kdy to vypadalo, že bude pořádná válka lidí a strojů a pak to bylo pro děcka, roboti jak z pohádky a taky pohádka, ale myslím, že bude nudná i pro děti.
Nevím, za mě stokrát lepší District 9, Elysium a takový styl.
Tvl komiks, nic víc, nic míň. Mimo mě
Je to film spíše pro děti .Nic mi nedal jen ztráta času. Na recenze nekoukám . Každý má rád něco jiného .Tohle bylo jak z minulého století .
Celkem se to nechá, ale hodně to připomíná Strážce galaxie či Číslo 5 žije. Ten retro styl mě tam bavil, ale víc jak průměr to není. Ale určitě to neurazí.
O filmech si raději dělám obrázek sám, nic méně snímek neurazí ani nepřekvapí...
Dceři (5) se to strašně líbilo.
Na to kolik do toho nasypali to mohlo mít trochu poutavější příběh.
dle mne je to lepší jak všechny recykláty které v TV již nějakou dobu opakují..
My jsme si ho užili, aspoň trochu něco jiného než je člověk zvyklý.
Film sám osobně nic moc, ale sledoval jsem ho i po 2 , prvně sám pak s rodinou, dečka i žena se u toho smály takže žánr jak pro koho po 3 či jsem ho shlédl tak mi nepřijde zas tak špatný
Nam se celkem libil. Na recenze uz nejakou dobu nedavam, neni to pro vyber filmu relevantni. Kazdemu se libi neco jineho.
JE to obrovská nuda bez nějakých překvápek dokoukal jsem to ale opravdu nuda nuda nuda