1600/1600Zbývá 1600 znaků

To je tak, když nevíte co s penězma. Určitě by se našlo pro ten balík jiné uplatnění, než zásobovat národ stupidní blbostí.

28
Před 14 dny
Michaela Kadlecová

Ať si za své peníze dělají co chtějí. Vy to sledovat nemusíte a hlavně to platit nemusíte. To jiná "veřejnoprávní" tvorba produkuje každej rok podobný braky (Tři princezny) a my je ještě jsme nuceni financovat, protože....ja nevím proč, ještě mi to logicky nikdo nevysvětlil.

9
Zobrazit další 3 reakce
Před 15 dny

Je to fuk.Nevidela žádný díl.

23
Hana Vadlejchová

U nás také tak,neviděla jsem ani jeden díl, stačili ukázky

29
Před 15 dny

To jako vážně? Větší bizár jsme nikdy neviděl, na to mi stačilo 10 min. Prima páchá programovou sebevraždu.

54
Před 14 dny
Jaroslav Dušek

Vy jste viděl 10 minut, já viděla celý seriál. Byl vtipný. A nakonec nebyl ani tak strašný, jen mu dost uškodila ta mediální masírka na začátku. Veledílo to opravdu není, jako nenáročná zábava po náročném dni, proč ne.

8
Před 15 dny

Zase si zadělali na propadák?? Kdy už pochopí že tu sebestřednou Šlehačku lidí většinou nesnasi.

33
Před 14 dny
Eva Koudelová

V tom článku jasně píšou, že druhá série byla natočena zároveň s první. Tak ji jen místo toho, aby ležela v trezoru, pustí mezi lidi. Možná bez té mega masírky jaký to má být velehit, obstojí lépe.

1
Před 15 dny

mezi slepými je jednooký králem pokud to pude červenec - srpen kdy ostatní dávají 3 a další opakování tak si to diváky najde

6
Před 14 dny
Jan Prazak

Raději opakování čeho kolik jiného....

16
Zobrazit další reakci
Před 15 dny

Lžete.

Viděli jste serial Agrometal?

Já jsem viděla první díl a chtěla jsem si zavolat sanitku.

Aby mi přivezli karton něčeho na uklidnění.

Takže Eliška a Damian mají tvrdou konkurenci.

18
Před 14 dny

A nedají si říct, a nedají si říct.

12
Před 15 dny

Každoroční prázdninová tragédie začíná 🤦 tak hlavně platit poplatky aby náhodou ČT nezchudla a o ostatních programech nemá cenu ani debatovat.. hospoda, chalupáři no to je panečku program!

11
Před 14 dny

Pokud vím už se to točilo v době vysílání první řady, tak proč to neodvysílat celé a jen na streamu. Tam se podívá jen ten koho to zajímá.

1
Před 15 dny

Jestli to bude s jiným obsazením, tak kouknu. Jestli tam bude nejchytřejší Smetana, tak děkuju ne

11
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt