1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Slovenská minisérie mě velmi zklamala. Chápu, že to nebylo veselé téma, ale aby se to muselo odehrávat v temných a ponurých barvách, nepříjemná hudba také tomu nepřidala. Kde jsou ty slovenské pondělky v tv, na které jsme se těšívali?

27
Před 5 měsíci
Eliška Janalíková

No, nevím jak Vy vzpomínáte na ty " slovenské pondělky* ale co si já pamatuji, byly ta většinou inscenace které byly nekoukatelné a většinou i politicky směřované. To že tam účinkovali nejlepší slovenští herci té doby na tom nic nemění.

35
Před 5 měsíci

Už dlouho jsem neviděl takovou číčovinu jako je "Buldok z Poděbrad" !!! Poděbrady to zachraňovaly, ale jinak útrpnost od všech, kteří se podíleli na realizaci. Dno, kam by mohl tento seriál dorazit, se snad ještě nenašlo. To nebylo k zábavě, ale k velkému smutku a pláči !!! Za slovenského ganstera bych někoho z televize, co ho produkovala, nechal sedět několik let. Chlebařina, jakou často neuvidí!!!

11
Před 5 měsíci
Jan Roháč

No, viděl. Modrava. Pár policistů, stále sluníčko, a vražd, jak v celé ČR za rok.

2
Před 5 měsíci

Na Buldoka sem se vydržel koukat asi 10minut.Ale už z upoutávek jsem věděl, že to bude pěkná hovadina. Je jasný ,že se všude bude psát jak užasný seriál to je ,aby se zvedla sledovanost,je to opravdu hnůj nechápu vůbec jak si někdo mohl myslet, že to bude úspěšný....Už jen to obsazení Janžurky , která po své matce nezdědila vůbec nic není tam nic...Jen uřvaná splašená velká kráva co lítá sem a tam a bučí...

17
Před 5 měsíci
Radek Vašíček

Já jsem si radši pustil Jana Žižku.

1
Před 5 měsíci

Mě jen překvapilo,že takový seriál pustila ČT od 20.hod.Lidi si to asi už asi neuvědomují,ale byl plný neskutěčných vulgarit a to by se mělo přece vysílat až po 22.hod.Ale co se divím,po obrazovce teče krev už od rána a s nějakým aspoň trošku slušným vyjadřováním se nikdo nezahazuje

7
Před 5 měsíci

Vzhledem k tomu , že v českých filmech a seriálech hraje dost slovenských herců , tak se mi absolutně nelíbí předabování jejich rolí do češtiny. Jejich "opravdové" hlasy se ztratí a tím i poškodí "výraz" dané role a spád dialogu . Když v českých dílech necháváme často mluvit Slováky slovensky , tak přínos jejich dabování je nulový.

15
Před 5 měsíci
Moravec Ales

Můžete si to pustit ve slovenštině dnes to není žádný problém.

1
Před 5 měsíci

O lidech a koních není žádná novinka, ten seriál se už vysílal.

Před 5 měsíci
Hana Ulrychová

Vysílal se jen na internetovém TV prima, teď je to novinka v normální TV

3
Před 5 měsíci

Buldok z Poděbrad je super počin.Detektivní komedie.Super.

3
Před 5 měsíci

Předabování Mikiho je úlet. Stratilo to autetičnost, ale chápu, že je třeba dát vydělat naším hereckým celebritám. Naštěstí na Netflixu v původním znění.

13
Před 5 měsíci
Pavel Čajka

Pravda...

2
Před 5 měsíci

nevím,proč z toho udělali seriál.puvodní celý film vyzněl uplně jinak.Navíc na něj navazuje další celovečerní film Cernák.vše dle opravdové skutečnosti.Udělat z toho seriály je děsivé a hloupé.

7
Před 5 měsíci
Vlastimil Fenyk

Taky jsem nepochopil proč to vysílají jako seriál oba filmy jsou ve slovenštině pecka

3
Před 5 měsíci

Sledovanost je dost zkreslená, primárně koukám na Novu nebo Primu, protože na pořady ČT se snadno zpětně lehce kouknu na iVysílání které je lépe dostupné než na těchto stanicích. A to si ještě člověk musí počkat nebo zaplatit😂.

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA