1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíci

Tyto platformy je nutné podporovat, dokud bude existovat monopol oneplay nebo prima+.Navíc je nesmysl, že někoho okrádají.

19
Před 10 měsíci
Václav Kovařík

Hezké pohádky. Pán bude určitě odborník...

5
Zobrazit dalších 48 reakcí
Před 10 měsíciUpraveno

Oneplay - tragédie

Netflix - jak kdy

HBO - tragédie

Kinobox - CSFD z Wishe

Tak ale vytáhnout 1000 Kč měsíčně a víc za pecky jako Franta mimozemšťan, Písečný muž a podobně je jistě obohacující zážitek 😆

Další věc je fakt, že mi nebude nikdo diktovat, na co se mám kdy koukat. Když se mi nelíbí jídelní lístek, jdu taky jinam.

No a o herce, režiséry a další strach fakt nemám. Oni to na jihu Francie na riviéře přežijí i bez mého drobného příspěvku 🙂

Když chci podpořit jdu do kina - a poslední dobou každé návštěvy upřímně lituji. No a poplatkem při nákupu jakéhokoliv média/uložiště jsem považován za piráta, takže zaplaceno ode mě mají 🙂

4
Před 10 měsíci

jsou jine a lepsi moznosti zdarma nez tohle ..fuj .do vlaku mozna dobry ..🤣a hlavne tece mi slza a trese se mi brada za ty chude tvurce a herce a herecky a vlastne fsechny kdo ty veledila platili .chudery podvizeny ..pokud nebude 1 platforma kde za rozumny peniz bude naprosto vse ? tak to proste spousty lidi nebudou platit .. a hlavne ani na tech placenych neni vse a v nejake velke kvalite ..o starsi tvorbe a filmovych libustkach si tam muzete nechat zdat ..a neco nejde ofiko sehnat a videt vubec .pouze u piratu ..

6
Před 10 měsíci
Libor Koutecky

Je hezké snít. A víte proč? Protože jsou v tom prachy. A představy majitele a diváka o "rozumném penízu" se totálně rozcházejí.

1
Před 10 měsíci

😄 tak kdo z oneplay tohle psal 😄a naivně si myslel jak to změní 😄 ja si platim kúli žene oneplay taky, ale ja osobně koukám jen na stažené filmy, mám odpor k tomu platit za film v tv nebo dokonce jít do kina, nene, stahuju a stahuju, nejlepší a i zadamo rychle je fastshare. kde jinde mít české staré filmy, pohádky a dokumenty co oneplay neche vysílat, proč? když skončilo uložto, vymazali se desítky 1000 skvělích věcí které už nenajdete, lidi myslete, kde pak bude svoboda pustit si co chci a ne to co dávají, podporujte tydle služby jak to jen jde.

2
Před 10 měsíciUpraveno

Proč ne? Mám pocit, že autoři stále dostávají zaplaceno i tím, že si zakoupím jakékoliv úložné zařízení. Takže to vidím tak, že mám předplaceno. V opačném případě se autoří obohacují na úkor i těch, které jejich produkce vůbec nezajímá.

5
Před 10 měsíci

Nejzbytečnější článek za zlatého bludišťáka 😄 smutný jak si kinobox myslí že má na CSFD ale nemá zdaleka a že tam je nebezpečná reklama? Kdo dnes nepoužívá DNS adguard jako by nežil takže nebezpečný to není určitě. Jen tak dál bavíte mě 😄 kdyby jste se víc zaměřili na věci kolem filmů a ne pirateni možná by ten web byl o něco lepší, ale chápu lidi co dokážou hledat a získat informace má na svý straně CSFD, u vás když se jedná o zajimovst nebo novinku je to přepsaný IMDB..

3
Před 10 měsíci

Jen hlavne ne Oneplay.. Radsi si zaplatim Netflix, Hbo a Prime video dohromady nez platit Oneplay, totalne o nicem

1
Před 10 měsíci

Vhodnejsi by bylo proc je sledovat?

3
Před 10 měsíci

Celej žhavej 😂

3
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA