Ano, hodne slaby odvar Rickyho...
Pan Kozub je skvělý komik a kdykoli s ním šla reklama, musel jsem přestat jíst, nebo bych se zadávil. Bylo to vždy oživení, mezi těmi otrávenými a důležitými Čechy a já mu za to velmi děkuji..Jen tak dál a nevšimejte si těch troubů , kteří pořád něco řeší. Velká část národa je neskutečně citlivá, ale různá opravdová svinstva jim nevadí..A našim milým romským spoluobčanům doporučuji , aby se věnovali hlavně sobě , mají toho k jednání až až, třeba taky něco dělat, třeba i jako pan Kozub..Bylo by to pro nás milé překvapení..
dobre jste to napsal,dnes vas vetsina lidi ani nepozdravi,vecne kysele a dulezite ksichty a u nej prilepeny mobil
Nic není "za hranou"! Neboli "hrana" je iluze, za kterou se někdo bojí nahlédnout. Ale pokud tak neučiní, nezjistí, co za ní je 🙂 🙂 🙂
Hezky řečeno!
Jeho humor se mi nelíbí. Písničky má ale hezké a jako herec už taky ukázal, že umí. Hodně umí. Navíc při rozhovorech je vidět, že je to inteligentní člověk. Takže je to jednoduché. Jako stand-up komika ho vypustím a budu sledovat jen to, co se mi u něj líbí.
Tomuhle pánovi nějak nemůžu "přijít na chuť".
Tak hlavně abyste přišla někomu na chuť vy...
Je vidět na jeho humoru, že je že Severní Moravy. Tady je jeho humor na místě. Tak se tady mezi lidmi mluví a na nic si nikdo nehraje. Není to pro každého, ale je to "naše", proto ho v Ostravě milují. Jako herec je excelentní!!!!♥️
Pan Kozub? Super. Jen mě udivuje, že se pohoršují většinou ti, co pak volí ve volbách blbá a lháře. Ten jim asi přijde korektní. Ano, z nekvalitních a šizených potravin hrozí debilita, jak řekla jedna moudrá dáma. 🤓
Tvl to je nějaká studie nebo jen tvůj pocit?
U nás můžeme říct,že jsme ho poprvé viděli u pana Šípa v jeho pořadu,do té doby nevíme o něm nic.A najednou během dvou let je za hvězdu,asi jo já nevím.Mě se nejvíc líbí v reklamě🙂
Tigři fajn, hraje impozantní dementy, ale někdy je toho prdelního humoru moct, humorné nemusí být za každou cenu sprosté.
Čeho je příliš toho je Kozub.
Je to zajímavé, když se vulgaritám říká "kotroverze"... 😄