1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Ano, hodne slaby odvar Rickyho...

3

Pan Kozub je skvělý komik a kdykoli s ním šla reklama, musel jsem přestat jíst, nebo bych se zadávil. Bylo to vždy oživení, mezi těmi otrávenými a důležitými Čechy a já mu za to velmi děkuji..Jen tak dál a nevšimejte si těch troubů , kteří pořád něco řeší. Velká část národa je neskutečně citlivá, ale různá opravdová svinstva jim nevadí..A našim milým romským spoluobčanům doporučuji , aby se věnovali hlavně sobě , mají toho k jednání až až, třeba taky něco dělat, třeba i jako pan Kozub..Bylo by to pro nás milé překvapení..

57
Před 2 roky
Vojtěch "adalbert" Maruška

dobre jste to napsal,dnes vas vetsina lidi ani nepozdravi,vecne kysele a dulezite ksichty a u nej prilepeny mobil

17
Před 2 roky

Nic není "za hranou"! Neboli "hrana" je iluze, za kterou se někdo bojí nahlédnout. Ale pokud tak neučiní, nezjistí, co za ní je 🙂 🙂 🙂

1
Před 2 roky
Miroslav Kašpar

Hezky řečeno!

Před 2 roky

Jeho humor se mi nelíbí. Písničky má ale hezké a jako herec už taky ukázal, že umí. Hodně umí. Navíc při rozhovorech je vidět, že je to inteligentní člověk. Takže je to jednoduché. Jako stand-up komika ho vypustím a budu sledovat jen to, co se mi u něj líbí.

39
Před 2 roky

Tomuhle pánovi nějak nemůžu "přijít na chuť".

31
Před 2 roky
Alena Matoušková

Tak hlavně abyste přišla někomu na chuť vy...

13
Před 2 roky

Je vidět na jeho humoru, že je že Severní Moravy. Tady je jeho humor na místě. Tak se tady mezi lidmi mluví a na nic si nikdo nehraje. Není to pro každého, ale je to "naše", proto ho v Ostravě milují. Jako herec je excelentní!!!!♥️

23
Před 2 roky

Pan Kozub? Super. Jen mě udivuje, že se pohoršují většinou ti, co pak volí ve volbách blbá a lháře. Ten jim asi přijde korektní. Ano, z nekvalitních a šizených potravin hrozí debilita, jak řekla jedna moudrá dáma. 🤓

17
Před 2 roky
Jiří Marek

Tvl to je nějaká studie nebo jen tvůj pocit?

5
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 2 roky

U nás můžeme říct,že jsme ho poprvé viděli u pana Šípa v jeho pořadu,do té doby nevíme o něm nic.A najednou během dvou let je za hvězdu,asi jo já nevím.Mě se nejvíc líbí v reklamě🙂

Před 2 roky

Tigři fajn, hraje impozantní dementy, ale někdy je toho prdelního humoru moct, humorné nemusí být za každou cenu sprosté.

Čeho je příliš toho je Kozub.

17
Před 2 roky

Je to zajímavé, když se vulgaritám říká "kotroverze"... 😄

11
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA