1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Tedy školy nemám, jsem ze vsi, ale vrak na obrázku je lodi z devatenáctého až první třetiny dvacátého století, na to vsadím důchod.

8
Před 5 měsíci
Václav Sellner

Jednoznačně. Možná i mladší.

5
Před 5 měsíci

jo, a pak se probudila a ruka v nočníku. V polospánku, kecy do článku. Jémínánku. Dám si deci za odměnu, že jsem dočetl.

4
Před 5 měsíci
Dušan Straňák

To je tak na litřík.

2
Před 5 měsíci

Je to strašně zajímavé... .fakt by mě zajímalo kde přesně loď byla, nebo jak daleko od břehu, jestli námořníci utonuli v pouštních dunách nebo je snad vyvrhlo na břeh náhlé tsunami..

Jsem první koho to zajímá? Proč o tom v článku není ani slovo? Všechny zajímají jen prachuy a pytle diamantů.

6
Před 5 měsíci
Martin Freitag

Píšou, že tam nenašli žádné kosti. Námořníci tak skončili buď v moři nebo se pokusili někam dojít a zemřeli cestou.

1
Před 5 měsíci

Na obrázku je názorně bidet, jaké pitomosti AI dovede.

Před 5 měsíci

Do pouště? V tehdejší době bylo globální oteplování a voda byla tam naprosto normální. Pak se zase ochladilo a voda ustoupila. Nebo to bylo zase něco úplně jiného. Holt Zeměkoule si dělí co chce a nikoho se neptá.

4
Před 5 měsíci
Karel Vantok

V době ztráty lodi tam bezpečně byla poušť, - tzv. "Pobřeží koster" ani záchrana z potápějícího se plavidla nezaručovala přežití.

3
Před 5 měsíci

Nejprve odčerpali vodu u břehu a potom zjistili, že suchý pouštní písek loď dokonale zakonzervoval. Koukám, že některé články snesou úplně všechno.

13
Před 5 měsíci
Petr Hejna

Já na to taky čumím jak puk. Tak v poušti, pod vodou, na pobřeží...kde ta loď safra byla?

Před 5 měsíci

Ta Fuggerovská měď byla zřejmě že Slovenska, z okolí Banské Bystřice. Je zajímavé dočíst se, že skončila v Namibijské poušti.

2
Před 5 měsíci
Vladimir Zauska

Tak snad Banské Bystrice, ř tam nebylo nikdy. Asi něco jako Osakaová🤪

Před 5 měsíci

Musel jsem si vyhledat, jak se ta loď do pouště dostala. V článku o tom není ani slovo, že slečno Kadlčíková.

3
Před 5 měsíci
František Martaus

Nejprve odčerpali vodu u břehu a potom zjistili, že suchý pouštní písek loď dokonale zakonzervoval.

Som z toho voľajako zmetený.

12
Před 5 měsíci

Podle nadpisu jsem si myslel, že byla hluboko v poušti, a oni ji nalezli při odkrývání dvousetmetrového úseku pobřeží...

1
Před 5 měsíci
Vladimír Rýpar

Pod suchým pískem...

Před 5 měsíci

strašný blábol ... zřejmě automatický překlad, aby to bylo rychle a levně 😄

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA