1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Jistě . Máme tady "kastu" , která dbá na to , aby se jim to HRAVĚ povedlo . Ostatní mají jen oči pro pláč . Kdyby to nebylo smutné , mohlo by to být i trošku veselé . Jsou tady prostě nějací srandisti .

5
Před 4 měsíci

Kromě placení povinných daní jsem investovala do svých 2 dětí a nyní už i 2 vnoučat , to je ta nejlepší investice . Povinně spořit na důchod by si měli hlavně ti bezdětní .

5
Před 4 měsíci
Vinklářová Anna

Vás budou živit deti a vnoučata?

4
Zobrazit dalších 7 reakcí
Před 4 měsíci

Dnešní důchodci měli našetřeno přes 300 miliard. Kde jsou páni z ODS???

17
Před 4 měsíci
Milan Prokeš

I za komunistů byl průběžný důchodový systém a i jako dnes je evidován na důchodovém účtů jak přijem tak výdej. V roce 2023 byl výdej na důchody 800 miliard Kč a byl o 80 miliard vyšší než se v tomto roce vybralo.

Před 4 měsíci

Paráda, tak to mi zbývá už jen našetřit jeden milión a 990 tisíc. A to od prosince odcházím do důchodu. Tak to asi nedopadne 😱

25
Před 4 měsíci
Radek Dvořák

A co jste dělal celý život, že máte jen 10.000 ?

2
Zobrazit další reakci
Před 4 měsíci

Fajn, jen Vás nesmí potkat pohroma, že budete potřebovat nějakou dávku. 😄 Odkaz

www.seznamzpravy.cz
Vláda schválila „superdávku“, nahradí čtyři nynější. Kdo na ni dosáhne? - Seznam Zprávy
Čtyři nynější dávky by mohla od července příštího roku nahradit jedna nová podpora. Vláda dnes schválila návrh zákona s revizí dávek, oznámilo ministerstvo práce.
3
Před 4 měsíci

A z čeho mají lide setrit když porad neco falešně zdrazujete,na bydleni občas nekdo hypoteku...z ruky do huby..🙈

14
Před 4 měsíci

Dva miliony na jednoho našetřit lze, ale 33% inflace zhatí úvahy o relativně důstojném dožití průměrného věku.

7
Před 4 měsíci
Jiří Veselý

Tak nesmíte mít peníze pod matrací.

Já z peněz nestratil ani haléř, ba právě naopak. Za roky 20-23 jsem v zisku 6% nad inflací.

Zobrazit další reakci
Před 4 měsíci

Jsem 4 roky v důchodu. Mám docela dost našetřeno. Dva miliony to nejsou. Ještě jsem na to nesáhl. Na všechno mi stačí důchod.

11
Před 4 měsíci

😂 takže vznikne dilema,jestli bydlet,nebo šetřit na důchod že?!

6
Před 4 měsíci
Jv Jaroslava Váňová

Nebo jako ten vtip: odnaučil jsem koně žrát, už se to málem povedlo, ale chcípnul.

11
Před 4 měsíci

Ještě do toho článku napište z čeho to máme našetřit.

34
Před 4 měsíci
Josef Benesch

Mě osobně se osvědčila práce (slušně placená) a podnikání (dle situace). Dnes v 63 v PD, naspořeno násobně více než je v článku 🙂

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt