1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Velmi zavádějící argumenty. Vzpomeňme na naší situaci v letech 38,48,68. Jednání a dohody předpokládají oboustraný zájem.

2
Před 3 roky
Jiří Kollmann

A taky váhu slova - co se řekne, to platí. Obávám se, že u Putina se už víckrát stalo že lhal až se mu od huby prášilo . Stejně tak jeho kamarádi - Peskov, Zacharovová, Lavrov a další.

Mě by třeba zajímalo jak by mi autor vysvětlil jak se dá s takovými lidmi co jsou defakto váleční zločinci vůbec něco dojednat? Ta paralela s Hitlerem je tu zřejmá. Tomu taky bylo fuk co podepisuje a co říká. Stejně nakonec udělal co chtěl. Jako každý neomezený vládce a tyran.

5

Pěkný článek. Mám jen otázky co zato?

Jako že soused mi zboural plot, zabil moje příbuzné a kamarády zničil můj majetek. Sedneme dáme si slivovici a dobrý.

1
Před 3 roky
Sportlz Franta Mizelin

Nepochopil jste nic

Před 3 roky

P Kalousek se už zblaznil myslim že by duchodci měli zavřit nekam aby se neměli tak dobře jak se maji soudi podle sebe?

Pro mne po dlouhé době j článek, který není hysterický a nenávistný. Díky za to!👍

50
Před 3 roky

Mír není sprosté slovo. Russkij mir však ano.

13
Před 3 roky

Pan Štěpán Cháb si šlape po štěstí. A proto ho obdivuji. A držím mu palce.

12
Před 3 roky

Dobře napsané jako vždy a zdravý názor.

65
Před 3 roky

Sledujeme nejen zrod jednoho národa, ale taky pád jedné domnělé mocnosti. To se nedá dojednat, Rusko si to musí protrpět. Ubozí Rusové.

Před 3 roky

Námět k zamyšlení všech dosud rozumných lidí s rovnováhou rozumu a emocí.

11
Před 3 roky

Jenom blázen by se těšil na porážku Ruska. Jsem blázen.

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA