Pane Cháb,vřelé díky,jako vždy čtenářské osvěžení v tom humusu prorežimních výplodů úplatných publicistů-kopií redaktorů komunisitckého tisku 50.let.Pište co nejčastěji,pokud ještě je to vůbec možné...
Krásně jste to vystihl a pojmenoval.Tahle vláda to je vláda národní katastrofy.Hlavně tedy pro obyčejné lidi.
To není vláda národní katastrofy ale demoliční vláda s parťákem Fialou a vedocím jedné z jeho čet elektrikářem Stanjurou,a o dalších se nemá cenu ani zahazovat.
Trefné.... Takový člověk jako Peky Peky tam nemá co dělat,...poškozuje jakékoliv jméno České republiky a bohužel i to špatné...smutným faktem je, že diletanti se pomocí zákulisních her dokáží dostat až do vedení státu..ovšem jejich nekompetentnost ukazuje že můžou prodávat leda tak mobilní telefony....smutné je, že nemáme v čele někoho kdo nás může reprezentovat i dál jak za hranice naší vlasti v úrovni aby tady našinec neměl pocit na zvracení jen co si zapne zprávy
Když jsem slyšela p.Křečka,nevěřila jsem svým uším,nehoráznost.A toto je poradce premiéra.
Přesně, já jsem jen nevěděla jestli mám brečet nad tou hrůzou nebo se vztekat nad tou jeho nehorázností. Ale na druhou stranu alespoň víme, odkud pocházejí ekonomické mediální výstupy pana premiéra.
domnívám se myslím že celkem oprávněně že v této době je opravdu "podpora" vlády tj.přeloženo odpor a skoro nenávist na maximu ,výroky tzv.odborníků se 100 tisícovými platy jsou opravdu ale opravdu vrchol arogance,takže pánové z ods a dalších stran kteří jste se dostali k moci a děláte škody kam se podíváte,věřte tomu že jste ve vládě a ve sněmovně opravdu ale opravdu naposledy.
Paní Pekarová je smutná klaunka!!!! Více netřeba dodávat. Až jí to dojde, tak to bude pro ní rána!
a děsna lhářka mně tedy podvedla strašně když slibovala jak bude v nové vládě makat za dobro nás všech a jako předsedkyně TOP a nominantkana na ministryni take měla sednout do vlády a makat a ne si sedět v práci za ca
290 000 kč měsíčně ne ty prašule nezávidím ale tato si je nezaslouží
Pane Chába, jste borec, málokterý novinář by měl odvahu to takhle výstižně napsat. Lidi už totiž začínají vnímat novináře jako jednolitou masu provládních kolaborantů. I když píšete to, co většina lidí už dávno ví, je dobré si to přečíst od novináře. Dává to lidem naději, a to není málo! Pokračujte v tom, prosím, ta naděje je zde velmi potřebná.
Milý kamaráde, Vaše názory mi velmi konvenují, jen se obávám, že ten výstřel z Aurory měl přijít už mnohem dřív. V roce 1989 jsme komunistickou sebranku odfoukli s přesvědčením, že bude líp. Ale ono je 33 let potom mnohem hůř! Ať se podíváme na cokoli v této zemi, nefunguje to a mění se to k horšímu. Bohužel mám pocit, že čím déle bude nespokojenost lidí jen "probublávat", vyhřezne pak náhle s takovou silou, že to může znamenat fatální střet, proti kterému byly pražské defenestrace jen mýdlovou operou.
jenomže co jsme čekali vždyť se podívejme co jsme byli schopní si tady všechno od roku 1990 zvolit
Vystizne napsane. Taky jsem domkar s hypotekou. Zatim zvladam, ale je to tak tak...po zdrazeni vseho a inflaci, ktera je dle nekterych ekonomu vice jak 30%....nebudu tady rozvadet tu oficialni a jeji podivny vypocet z jeste podivnejsiho spotrebniho kose. Kdyz si ale vezmu, ze nas ceka dalsi a dalsi zdrazovani a rust dani...zacinam i ja tvrde setrit, kde se da. A pak do toho tahle vlada deme.tu...v cele se Stanjurou, prijde s tim, ze snizi dane sazkarskym a loterijnim spolecnostem a zvednou dane na vodu a jine zivotne dulezite komodity obycejnym lidem?! Neuveritelna arogance od lidi, co za nicnedelani berou statisice mesicne ze statni kasy!
Ať Křeček řekne, kolik si za ty rady bere a kolik už má nakřečkováno. Zatím, podle toho co vypustil z úst, by mohl radit lépe každý občan a za rozhodně míň peněz. Co to produkujou naše vysoké školy za studenty?