1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Ten pán s bradkou vzhledu Ukrajinského mužika , gubernátor FIALOVSKI Čechům připraví ještě mnohá překvapení ,skutečné peklo teprve nastane

180
Před 1 rokem

Pane Cháb moc pěkně a pravdivě jste popsal současnou vládu. To, že je to neschopná vláda už dochází i jejím voličům. Otázka je, jak dlouho bude ještě škodit naší zemi. Podle toho, jak se "jednomyslně " vláda chová, to bude až do dalších voleb. Ty malé čtyřprocentní strany by se totiž ke korýtkům jinak nikdy nedostaly.

39
Před 1 rokem

jste borec, pane Chábe, ,vaše články vždycky vystihnou podstatu problémů, a že jich díky těm našim neumětelům máme víc než dost.Díky.

64
Před 1 rokem

Pane Chábe.Za mě jednička s hvězdičkou.Je dobře,že jste to tak krásně napsal a formuloval.Ale tý partě to je asi u zadku.

135
Před 1 rokem

Ano, daň z nemovitosti jako trest za to, ,že jsme si dovolili nechtít po státu nějaké bydlení, které na své náklady postavil. Je dost těch, kteří na vlastní dům/byt nedosáhnou, pro ně je tu státní bydlení. A my, co jsme se zadlužili, co pomáháme "roztáčet kola" stavebního byznysu, na němž už tak platíme daně za materiál, máme ještě platit další daň? Budiž, v současné výši (beru jen vlastní příklad) je to ještě únosné, obec taky musí z něčeho "žít", ale další navyšování je fackou do tváře nám všem, kteří balancujeme na finanční hraně. Vláda budiž pochválena...

17
Před 1 rokem
Pavel Mojžíš

Nějak jsem zatím nepochopil, proč daň z nemovitosti platíme. Co za to od státu (či obcí) dostáváme. Je to podobně nemravná daň, jako byla díky Bohu zrušená daň z převodu nemovitosti.

6
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Když k tomu přidám svůj komentář, zůstane to jenom komentářem. Já ale žádám okamžité odvolání této zrůdné rádoby vlády. A nejenom žádám, já prosím vás všechny, kdo máte ještě nějakou budoucnost a sílu, aby jste se konečně sjednotili a znovu vyšli do ulic. Protože, jestliže budete dále jen komentovat, nebude tu za pár měsíců už co zachraňovat.

23
Před 1 rokem
Jana Aubrechtová

Souhlasím s Vámi.

2
Před 1 rokem

Pekarka je naprosto zbytečný a zlý člověk, ona možná ani není člověk, ale .........!

118
Před 1 rokem
Jaroslav Sláma

ano ja bych si takto představil Lucifera kdyby se zjevil na zemi

11
Před 1 rokem

Chába škoda, že jste netepal předchozí vlády sekty ANO a ČSSD s komunisty, kteří totálně rozvrátili finance a začalo to ještě před covidem. Ekonomika ve světě a ČR rostla bez zásluhy politiků a všechno se u nás prožralo.. Tak jenom pro upřesnění.

30
Před 1 rokem
Vladimír Petrů

Dovolím si také upřesnění, před Covidem jsme žádné rozvrácené finance neměli. Jsou to lehce dohledatelná fakta.

40
Před 1 rokem

Spousta lidí včetně mě bydlí v paneláku v bytě v osobním vlastnictví, tzn. že platí také každý rok daň z nemovitosti. Že by tito lide žili nad poměry je nesmysl a pan Křeček neví, co blábolí. Navíc když stoupne daň z nemovitosti, logicky stoupnou i nájmy, takže ta vyssí daň postihne úplně všechny.

28
Před 1 rokem

Jako vždy výborně napsáno. Jsem rád, že máme tolik pitomců ve vrchnosti, protože tím pádem se panu Chábovi nevyčerpají zdroje inspirace. Ale bohužel je to taky trochu černý humor, bez kterého bych se i obešel.

30
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt