1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Perfektní, moje slova!

13
Před 1 rokem

Dobřéééé...

17
Před 1 rokem

Blábol.

24
Před 1 rokem
Milan Hamšík

A víte, že se to k Vám hodí a dokonce se to s jedním slovem rýmuje směrem k Vám: Blábol, a Váš úsudek: Magor.

4
Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 1 rokem
Adam První

A ty jejich cesty na Taiwan, super, zrovna nedavno jsem se znovu divala na projev predsedy senatu - Taiwance Vystrcila. Tak ustavni cinitel v takove funkci a on tam cetl projev cesky z papiru, on nebyl schopen ani napsany text precist v anglictine, coz zvladl i Havel v Americe. To je ale uroven!

4
Před 1 rokem

Před 1 rokem
Mirankral

No, je to krásné. A vzpomínáte si na leden, jak bylo pro mnoho lidí velmi důležité zvolit správného púrezidenta PP? Stejně jako předtím bylo zásadní zvolit 5K? Myslíte, že všichni lidé, co takto volili se tu nevyjadřují srdíčky? Já se obávám, že jich tu bude dost, jen zapoměli, jak důležitíá je každá volba a nepřemýšlejí, co opravdu v té aktuální realitě znamená. Není už konečně čas přijmout vlastní zodpovědnost a hlavně, začít se podle toho chovat? Ne jen lajkovat a psát hezké podporující komentáře. Ty nám udělají radost, ale realitu nezmění!

4
Před 1 rokem

Před 1 rokem
Kozelková Dagmar

Jenom ze tyhle co sedi ve vládě tych to nezajímá to křeček tomu vůbec nerozumi

30
Před 1 rokem

Před 1 rokem
Vladimír Masaryk

Oni si zjevně myslí,že ten vlastní dům se k nám dostal jen tak,sám od sebe.máme dům,na auto nám nezbylo.A údržba domu není také zrovna levná.

15
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt