1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Vážený pane Chábe. Chci vám poděkovat jen za to že jste. již dlouho jsem neslyšel tak erudovaný a nádherný projev pravdy vaše neskutečná invence je z hlediska normálnosti něco neskutečného což už jsem v naší společnosti moc a moc dlouho hledal krásná zpověď toho co Ivy sám cítíte jako miliony dalších lidí u nás a s nadhledem a krásou kterou jste vykreslil situaci která skutečně u nás je ztratili jsme lidskost ztratili jsme vlídnost ztratili jsme pokoru ztratili jsme účtu co ještě ztratíme když za chvíli nebudeme mít co ztratit díky těm co nám nyní vládnou kteří byli pověření od lidí ale kteří vládnou ne tím pověřením ale sami svou hloupostí a neodborností Ono od stolu na kterém je hojně pití a jídla a balíčky peněz ve kterém člověk přišel bez práce se těžko smiřuje s tím že většina lidí nemá co do úst a už vůbec ne aby dokázala vychovávat novou společnost vzhledem k tomu že náklady výchově dětí a tím nové naděje tímto zanikne musíme bojovat děkuji a vážím si vás neskonale váš František

254
Před 1 rokem
František Bosák

Jako student jsem taky napsal hodně dlouho větu, ale ta vaše je nádherná a výstižná. I já děkuji panu Chábovi za nádherný komentář.

43
Před 1 rokem

Perličkou je Stanjurův návrh, že zvýšení DPH na vybrané položky vykompenzuje snížením daní loterijním společnostem.

Takovou drzost neměl snad nikdo z jeho předchůdců, dokonce ani Kalousek, a to byla taky pěkná "jednička".

87
Před 1 rokem
Daniel Dvořák

To je horsi ironie nez za komancu, kdy zdrazily vsechny potraviny, ale zlevnil hutnicky material.

30
Před 1 rokem

To, že ti, kteří jsou momentálně u moci, štvou proti sobě jednotlivé skupiny a celé generace, není nic nového. Děje se to od nepaměti. Nejvíc mě mrzí, že na tenhle prastarý trik mnozí slyší a chovají se přesně tak, jak si mocipáni přejí.

136
Před 1 rokem
Veronika Kroizova

Je to tak,ale nejhorsi je,ze to zrovna delaji ti,kteri jeste pred nedavnem za totez kamenovali jine.

48
Před 1 rokem

Tahle nekompetentní banda diletantů se hodí akorát jako komparz do ságy Hvězdných válek bo tam by to jejich vysílání jasných signálů zapadlo alespoň žánrově. To už aby ten ukrofil se surikatou začal nahánět další strany na fůzi, aby z toho byla minimálně osmikoalice. Jen tak se udrží o procentíčko. Snad jim to Rychetský zase schválí.🥕🥕🥕

287
Před 1 rokem
Marian Bedrich

Rychetsky je křivi člověk, od něj nikdy nevite co uděla.

120
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

V lednu 2014 jste publikoval v BL článek "Rodina je záchod státu". Srovnával jste situaci našich a německých rodin s dětmi. Napsal jste také, že nám chybí milion dětí. Teď už nám chybí 1 350 000 dětí. Problém podfinancování rodin PRACUJÍCÍCH rodičů zde máme od 1. 1. 1993. Ekonomika rodin založená na nových zákonech č. 586/1992 Sb., o daních z příjmu a č. 589/1992 Sb., o pojistném na sociální zabezpečení je negací politiky, která nám přinesla silné ročníky ze 70. let minulého století. Výsledkem snížení daňového zohlednění nákladů na výchovu dětí v rodině k 1. 1. 1993 z 50 % na 12,5 %, tj. o tři čtvrtiny, byl propad porodnosti o 30 000 novorozenců v průběhu tří let (Hiršl M. 2004). V roce 1995 spadla úhrnná plodnost žen pod 1,3 dítěte/ženu a pracující populace Česka začala hromadně vymírat. Více na straně 129 v kapitole Výzva pracujícím rodičům. Vyčíslení "pro-rodinné" politiky státu na str. 172 v kapitole Sociálně ekonomický audit státního rozpočtu 2018. Obě kapitoly nalistujete v knize Ekonomům to myslí černobíle (knihu si můžete vypůjčit v městské knihovně).

73
Před 1 rokem
Ivo Patta

Taky to může být tak, že někteří lidé mají jen jedno či dvě děti. My jsme s manželkou vychovali 5 dětí, ovšem nemohli jsem si dovolit drahé dovolené, předplatné v divadlech, romantické večeře ve slavných restauracích atd. atd. Přesto jsme si žili spokojeně a šťastně.

18
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Dovětek.Já být Pekarovou,tak bych taky asi za 300000 měsíčně takhle plácal.Pořád se říká více žen do politiky.Tak jsem si je vyjmenoval:Dostálová,Schillerová,Benešová,Hubáčková,Pekarová,Valachová a .....Tak nevím?I když oni ti mužští odborníci ve vládě,parlamentu a senátu se leckdy nedají zahanbit.Třeba soudruh Benda,no a další.

110
Před 1 rokem
Pavel Řehák

Ježíš,já zapomněl paní Černochovou!

141
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Chudák pan Cháb když má 22 korun týden před výplatou.

94
Před 1 rokem
Karel Novotný

Jste intelektuání žebrák,Novotný,pravdě a faktům pana Chába se špatně argumentuje,tak aspoň urazíte,když nejsou argumenty,že....

179
Před 1 rokem

Pekarová je nekonečně omezená, ale jiní omezenci to přičítají závisti vůči "krásné, mladé a úspěšné" ženě. Tak každý její počin dokazuje, že to není pravda, je prostě jen arogantní, hloupá a nepřijatelná. Taky nemám iPhone, asi bych na něj i měla, ale proč, šetřím, jiné mobily udělají tu samou službu. Křeček, Horská, Hampl a jiní takyekonomové je další obdobná kapitola. A radí (blbě) omezencům ve vládě a už i prezidentovi. Papouškují kostnaté mantry ze starých učebnic a používat mozek je jim zatěžko. Navíc arogance, pohrdání národem...

Jediný chytrý ekonom je p. prof. Švihlíková!

40
Před 1 rokem
Zdeňka Žánová

Stejné,jako jezte koláče.O životě ani šajn,ale bude rozhodovat o druhých,navíc,má ona vůbec nějaké vzdělání?Její inteligence tomu zrovna nenapovídá.

17
Před 1 rokem

Děkuji za trefný komentář, jen mám obavy , že těmito pravdami budou krajské listy donuceny brzy uvažovat o tom jak obnovit samizdat! Premiér už přece jen dal na srozuměnou, že svobodu slova nikdo nebude pronásledovat, ale nepřístojné a nepohodlné informace budeme muset korigovat! Tak jen dál, a s odvahou!

126
Před 1 rokem

Kdo nemá na iPhone, bydlí ve vlastním domě a nechce uznat, že je škůdcem státu, toho zdanit, sledovat a posléze zavřít.

Mám jinou radu: kdo podporuje současnou vládu, toho taky zavřít. Ale do Bohnic.

115
Před 1 rokem
Ivo Husak

Tam ne, museli bychom je živit z naších daní a zdravotního pojištění.

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt