Já začínám mít dojem, že on ten Putin naprosto přesně věděl co dělá. Kdejaký nýmand (včetně mne) tady z něho dělal šílence, trotla, a jednoznačně psychicky vyšinutého jedince, a ejhle jak se najednou vybarvují ty západní hodnoty. A to teď vůbec nemám na mysli otázku jakou cenu má západní hodnota, která někoho nechává prodávat 1kW vyrobené elektřiny za korunu, aby mu v zápětí ten samý 1kW elektřiny prodala zpět za šest korun. Podle mne to není žádná západní hodnota, ale pěkná sviňárna.
No pozor to není celé, ještě se z toho musíte radovat. Kdo se neraduje je russák😁.
Takže Fifi se projevil jako úplný trottl...
To už je stará vesta... 🤭
Tak si matně vzpomínám na ty výkřiky, určitých českých politiků, že bez ruského plynu a nafty se bez problému obejdeme.....a pokud se ozval nějaký odborník ( ne, nikdo z vlády to nebyl, tam odborníky nemáme), uvedl padne protiargumenty a ty bláboly zpochybnil, byl okamžitě urážen a zesměšňován.
Paní Jitko dobře napsáno, bohužel poku tady budou lidi ve vedení státu, jako Fiala, Stanjura pro mě úplně neschopný až všeho schopný Sikela, nebude to lepší. Už to, že sice byla přijata nějaká pomoc v zastropovani až od ledna 2023,je hrůzna neucta ke všem, co už několik měsíců platí plyn za částky až dvoj až petinasobne vyšší. Vláda to už ví dávno, ale pro lidi, ani pro firmy nic nedělá. Tím všechno se odráží v nehorázně zdražování, tímto rozhodnutím německé vlády se dostáváme do tržní nevýhody, zejmena u firem.
Jednoduše a Česky řečeno. Plynovod jde přes Německo a je třeba Němcům zaplatit.Stejně bude polovina toho plynu Ruská jen v papírech bude napsáno Katar nebo USA.
Plynovod Bratrství jde i přes nás - z Ukrajiny přes Slovensko přes nás! Jede na lné pecky, protože musí Němcům nahradit ten výpadek v Nord Streamu, jede na plno už od prázdnin, kdy byly výpadky kvůli té neopravené turbíně.
je potřeba počítat se zajímavou devalvací eura, nebo rovnou měnovou reformou, pokud to mají politici naplánované, tak určitě politicky bezpečně využijou Blackouty, na které upozorňuje stále více států 🙂
Takže místo srovnání reálných mezd v rámci Eu se spíše budou škrtat nuly na bankovkách. Proč asi pořád otravují se zrušením hotovosti, páč pak se taková reforma dá udělat stiskem tlačítka za minutu a několikrát za rok.
A proto, podle pětikoalice, hurá do Eurozony. Kašpaři. Ještě budeme za tu českou korunu rádi, podaří-li se nám jí uchovat.
Někdy kolem března si vláda všimne.....doufejme , že už to nebude tato vláda.....
To je tak, když filosofa a politologa jmenujete předsedou vlády a on posléze jmenuje další politické filosofy bez osobní zodpovědnosti, do vlády a myslí si, že to jejich přání z absurdními výmysly o jednotíte EU vše vyřeší. Bohužel, jak je patrno z počínání Německa, co si neuděláme zavčas sami, zítra už bude nenávratně pozdě. Co si potom z těch politiků vezmeme, když nemají žádnou trestní zodpovědnost a stát zkrachuje!
Naše vláda musí nejdříve porazit Putina a potom už se bude vládnout lehce. Ano, tak hloupou vládu máme.
Jde o tu Fialou dojednanou solidaritu. Přeci o tom mluvil v červnu, ne?
To bude asi ta solidarita v té dvourychlostní evropě, jak se o ní začalo hodně mluvit minulý měsíc 🙂 Akorát jsem si teda vždycky myslel, že ta solidarita bude obousměrná, a ne jen od nás směrem k unii.
To je ta Evropská solidarita jak o ní básnil Pepík Sikelů 😂?
Nejsem si jistý zda je Jozef Pepík, spíš bych řekl že Jožo.😂😎