nevím jestli to bude pod správným článkem-je to tu nějak nepřehledné-ale myslím si že elektrická koloběžka by v letadle kde sedí přes stovka cestujících skutečně neměla být převážena a je mi skutečně jedno že paní ji moc potřebuje..a že stačí zlomek sekundy a je zle-však internet je plný těch hořících elektrovehiklů koloběžkama počínaje a autobusy konče -takže na letišti se zachovali správně pokud toto nebezpečné zavazadlo vyloučí z přepravy...
Pokud by bylo možno demontovat baterii a tu vzít do příručního kabinového zavazadla tak je to ok, posádka má na palubě hasící kufr. Proto musí být všechny přístroje s Li-ion baterií ne v kufru ale v kabině. To je jasně uvedeno ve všech pokynech k odletu. Paní je dost mimo.
To je zase ostuda! Když nemůže chodit, ať sedí doma nebo si vyjede na koloběžce do místního parku. Letenku si objedná a základní info o letecké přepravě si nenajde? Doufám, že se článek nezakládá na pravdě a jedná se jen o vtípek.
Dámo, vy byste měla sedět doma.
Taky si myslím, ostatně vypadá, že neumí do pěti počítat...
Dáma má dost peněz na dům snů, ale jinak je úplně mimo a vydá se na cestu sama s tím, já nemůžu, všichni se o mě postarejte?
Moc se těším na pokračování,díky za upřímnost .G