1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Článek naprosto k ničemu, kontroly až čtyři a půl roku staré!!! Navíc už zveřejněn poněkolikáté. Klasická ukázka současné "novinařiny". Hlavně kliknout. Dělají akorát z lidí blbce. Ale brání veřejnost a jsou v síti k ochraně demokracie...jak píší.

36
Před 3 roky

Obohacení našich lidských vjemů, takovouto starou informací je studnicí pochybného novinářského kumštu.

16
Před 3 roky

Zajimave,ze ani jednou tam neni tolik pomlouvane ONO.Nemaji to zapotrebi,ac jejich marze je kolem 0,90 haleru nemusi nikoho okradat,jelikoz jejich denni vytoc je ve stovkach tisicu litru a to si umi kazdy spocitat

37
Před 3 roky
Miroslav Kambersky

Taky mě to překvapilo, a naopak se tam objevují "značkové" čerpací stanice.......

7
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Tak první co vidím, podpořte nás darem... O kus dál zase... A pak až na jednu výjimku loňské a předloňské výsledky kontrol... No to nemyslíte vážně.. Navíc poskozujete uvedené čerpací stanice... Před rokem mohli mít i ne vlastní vinou horší kvalitu paliva... A po dvou letech píšete, tam nejezdit..?

12

zajímala mě benzínka v Netolicích, kde často tankuji. Tak jsem si přečetl článek a důvod pokuty. Zarazilo mě, že kontrola byla provedena už v roce 19 !!! Takže informace úplně na ...nic.

29
Před 3 roky

Nevím proč nám dáváte staré údaje kde netankovat když třeba Albrechtice nad Vltavou byla kontrolována 9.11.2019 pokud nemáte čerstvé informace tak raději žádné články nepište

15
Před 3 roky

Podívejte se na datum každé kontroly. Mě opravdu nezajímá kde měli v roce 2019 až 2021 nekvalitní palivo. Se asi z toho webu někdo probral z kocoviny….

17
Před 3 roky

Je to stare.Nektere kontroly z roku 2019.Asi novinar usnul na klavesnici pc a zkopirival stare soubory.Kvalitni novinarina.😂

11
Před 3 roky

Je to zajímavé, ale kontroly byly uskutečnění před rokem, někde i dvěma. Nemělo by být, takovéto informace čerstvé?

25
Před 3 roky

Opakující se článek. Kverulant nemá o čem psát. Kontroly 2 roky staré??? Zkus napsat o něčem aktuálním.

17
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA