Článek naprosto k ničemu, kontroly až čtyři a půl roku staré!!! Navíc už zveřejněn poněkolikáté. Klasická ukázka současné "novinařiny". Hlavně kliknout. Dělají akorát z lidí blbce. Ale brání veřejnost a jsou v síti k ochraně demokracie...jak píší.
Obohacení našich lidských vjemů, takovouto starou informací je studnicí pochybného novinářského kumštu.
Zajimave,ze ani jednou tam neni tolik pomlouvane ONO.Nemaji to zapotrebi,ac jejich marze je kolem 0,90 haleru nemusi nikoho okradat,jelikoz jejich denni vytoc je ve stovkach tisicu litru a to si umi kazdy spocitat
Taky mě to překvapilo, a naopak se tam objevují "značkové" čerpací stanice.......
Tak první co vidím, podpořte nás darem... O kus dál zase... A pak až na jednu výjimku loňské a předloňské výsledky kontrol... No to nemyslíte vážně.. Navíc poskozujete uvedené čerpací stanice... Před rokem mohli mít i ne vlastní vinou horší kvalitu paliva... A po dvou letech píšete, tam nejezdit..?
zajímala mě benzínka v Netolicích, kde často tankuji. Tak jsem si přečetl článek a důvod pokuty. Zarazilo mě, že kontrola byla provedena už v roce 19 !!! Takže informace úplně na ...nic.
Nevím proč nám dáváte staré údaje kde netankovat když třeba Albrechtice nad Vltavou byla kontrolována 9.11.2019 pokud nemáte čerstvé informace tak raději žádné články nepište
Podívejte se na datum každé kontroly. Mě opravdu nezajímá kde měli v roce 2019 až 2021 nekvalitní palivo. Se asi z toho webu někdo probral z kocoviny….
Je to stare.Nektere kontroly z roku 2019.Asi novinar usnul na klavesnici pc a zkopirival stare soubory.Kvalitni novinarina.😂
Je to zajímavé, ale kontroly byly uskutečnění před rokem, někde i dvěma. Nemělo by být, takovéto informace čerstvé?
Opakující se článek. Kverulant nemá o čem psát. Kontroly 2 roky staré??? Zkus napsat o něčem aktuálním.