boze muj,jak je ten kverulant hloupy,jen aby se mu zvysila ctenost.neposlal bych mu ani korunu.odesel jsem na rentu,slouzil jsem v mrazech vedrech,ve dne v noci,patky svatky,soboty,nedele.pobiram rentu ve vysi 10 500.odesel jsem pred 25ti lety a takto me byla za ctvrt stoleti zvalorizovana.kdyz kverulant necemu nerozumi,mel by radej drzet usta.
Problem je v tom ze v 45 odejdete od policie s 20 tis mesicne tedy dalsich cca 20 let pobirate rentu to je 4.8 milonu to mi neprijde jako adekvatni nahrada ... nemam nic proti tomu aby se brali priplatky v dobe aktivni sluzby ale tohle uz je moc... spoustu lidi dela v podomnem rezimu a vysluhy nemaji ...
tak snad to není problém , změnit zákon , jako u valorizací penzí - tam to šlo velmi rychle. Pokud státu finance chybí ( což pochybuji - pouze přerozdělováním se tak nějak ztrácí a špatně se hospodaří ) dalo by to smysl. Proč omezovat pouze některou skupinu obyvatel.
Dobře zaplatit, pokud se něco stane ve službě tak nadstandardně zabezpečit, po odpracování min 35 let udělit důchod a to je tak vše
A kdo u té policie vydrží 35 let v aktivní službě? Ono to není tak jednoduché,jak se zdá-musíte mít fyzičku,abyste dohonil zloděje /nejste v USA,abyste mu udělal ze zad cedník/ a musíte udělat psychotesty.Zvládl by jste to?
kverulant zase nema o cem psat 😄 to je spatny protoze jak dojde na tema renty tak pise nehorazny sr.... 🙂 mistocaby zvedl zadek a šel dělat neco uzitecneho treba prave ty renty, proc uu davno nejsou zastropovane na nejaky normalni castce, aby napsal realnou castku policisty dejme tomu co je 15 let na obvodnim oddeleni v 5te platove s priplatkem za smenost. Ale to kverulant ne 😄
Fízlácký stát si hýčká svoje fízly za peníze ostatních lidí, kteří se živí opravdovou prací. Stát se fízlem, lemplem s tulení nemocí, co nic neumí, není otázka zaměstnání, ale povahy. V Čechách se nikdy nic nezmění, je to tady k poblití.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Zkrátit jako nám důchody.
Důchody bych zrušil úplně, jelikož staří prožírají mladým budoucnost. Každý si měl našetřit a pokud ne, tak musí makat.
Celý systém je zrůdně postaven na sbírání frček, aby výsluha byla co nejvyšší.
Není to frčkami ale výškou platu a odslouženými roky
To vysvětluje proč nejsou peníze ve státní kase když Fiala s Rakušanem podporují nevýdělečná zaměstnání jako jsou zrovna fízlové.
Tak si toho policajta dělej sám,až budeš v ouzskejch.Nebo sebou nosíš neustále nabitou pistoli?Každej všední den si na tv Prima pust odpoledne pořad Policie v akci a zjistíš,že: Pravda a láska zdaleka ještě nezvítězila nad .....
Za co má celník za přepážkou výsluhu?
Sedí, je vyžranej k prasknutí a je línej jak .....
Hromadně pak odcházejí s výsluhou 25 tis. a jdou se flákat na jiné teplé místečko.
Za co?
Vysvětlete konečně smysl výsluh. Vždyť je berou v USA, Velké Británii atd. Jo a ta fotka je úplně mimo. Příště tam dejte vojáky např. někde z Afriky.
No Rudýnku, já si nemyslím, že tyto profese s výsluhami jsou v pořádku, vždyť brali celý svůj profesní život mzdu odpovídající jejich odvedené práci, ve všem se tedy nemusíme rovnat celému světu, jsou to dosti velké peníze