Tento komentář byl smazán uživatelem.
To se zeptejte Uršuly v EU která udělila všem státům EU povinnost dávat výsluhy.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Jo jeden takovej ouřada z oddělení přestupků řidičů bere už 19 roků výsluhu kolem 20 tisíc měsíčně ( u policie byl přesně na den 25 let) a každé ráno chlastá s bezdomovci pivo v knajpě .Žije sám, protože všem lhal že má rakovinu a prognózu pět let života a světě div se , žije už dalších 15 let hulí jako fabrika a chlastá celé dopoledne.Odpoledne se jde vyspat z opice a večer jde sedět do budky jako sekuriťák na dohodu. To je teda OPRAVDU super život v penzi s výsluhou ! Má tuhý kořínek,ten bude ještě dlouho užívat zasloužené penze i výsluhy.Jen je mi líto všech jeho dětí, které přivedl na svět ještě když byl ve službě u PČR.Jeho ženy počítaly každou korunu a soudil se o každé zvýšení výživného.Byl to můj spolužák se kterým jsem ukončila kontakt, když jeho nejmladší syn musel do školy od první třídy chodit přes celé město sám s klíčem na krku! Naštěstí se chlapec nepotkal na cestě s nějakým úchylem a v dospělosti dokázal tatínkovi odpustit nezájem.