1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 roky

Dokud jsme neměli DVB-T, občas televize zrnila, ale pořád hrála. Pak přišlo DVB-T, které lidem vytáhlo z kapes miliardy za set-top boxy a nové televize. Televize má sice lepší obraz, ale jen v případě, že hraje. Bohužel je stále ještě dost oblasti, kde kostičkuje a seká se. S příchodem DVB-T2 se u nás situace ještě víc zhoršila a mnohdy uz ani nekostickuje a signál vypadne nadobro. O tom, že lidem přechod vytáhl miliardy z kapes asi nemá smysl debatovat. Holt pokrok nezastavis. Teď přemýšlí o úplném vypnutí? Tak ať to vypnou, ale ať si uvědomí, že mnoho lidí nemá placenou TV proto, že otáčí každou korunu a na tu placenou TV nemají.

41
Před 4 roky
Milan Rulc

Přesně , analog jel pořád ,teď na internetu samí výpadky a i na DVB-T a ještě zato chcou peníze , a taky mi dost vadí poplatek pro ČT a rozhlas když se nato vůbec nedivam a i neposloucham . To sou další rozkradeny peníze.

23
Před 4 roky

Kdysi, jsem přijímal TV na obyčejné síto na půdě. Od vynálezů machrů z telekomunikací jsem bez příjmu! Bylo nutné koupit satelit, zaplatit montáž, každý měsíc platit poplatek za příjem programů které mě vůbec nezajímají (ale abych viděl ty co chci). Loni nás konečně připojili na optický kabel internetu, tak se bude muset zase měnit vnitřní zařízení ( TV, počítač..) a platit poplatek za internet. Takže já už jsem diskriminován telekomunikacema řadu let.

Pozn. Kdyby to záleželo v rodině jen na mě TV už bych dávno neměl, jako nemám léta, radio. V autě ho ani nepouštím, stupidní reklamy mě nezajímají....

24
Před 4 roky

V okamžiku, kdy skončí vysílání přes anténu ,přestanu platit poplatky ČT. Již to nebude potřeba! Každý si bude moct koupit TV kterou chce a v mém případě to ČT určitě nebude.

36
Před 4 roky

Co to ta továrková mele, že vysílání je zdarma!!

Jakmile by toto prošlo, okamžitě přestávám platit poplatky ČT!! Stejně si tam masti kapsu za nekonečné reklamy! Tolik reklam nikdy nebylo, šmejdi a stát zase jen čumí!

39
Před 4 roky

Co z toho, když z nás vytáhnou zase peníze. Obraz bude stejný, ale obsah kde nic tu nic. Jen "české hvězdy" v ukřičených, ubrebentěných a pobledlých seriálech, nebo nekonečných, nekoukatelných, amerických krvácích.

27
Před 4 roky

To je chytračka hnusná! Vše by dělali jen za peníze, měla jsem satelit, chtěli peníze a základní nabídka rok co rok omezena, zrušila jsem to po pár letech, stálo mě to celkem 10 tisíc, dala jsem si anténu, novou TV , anténa stála 2200 se vším k tomu, a teď mi to zase chtějí zrušit jen aby vytáhli další peníze? Jsou už hnusní, proklatě hnusní, už by asi měla být revoluce , celosvětová a zamávat s těmi magnátym co nás neustále jen vycucávají

15
Před 4 roky

Šéfku ČTU ani někdo dobře .." motivoval ". To, že nejsou pokrytá signálem některá území je spíš ekonomické rozhodnutí operátorů... Je tu prostě tlak donutit nás platit za další nechtěné služby...a tuhle hyenu platíme..že.

16
Před 4 roky

Šéfka ČTU kope zjevně za jinej gang.

Zatěžovat Traffic běžným televizním signálem je hodně špatná cesta.

Šéfa ČTU by měl dělat někdo jiný a tato paní ať jde po jiné práci.

21
Před 4 roky

Celej zivot mam antenu na strese, nekolik setoboxu a novych televizi, i anten. Pri dnesni technice bychom snad uz nemeli potrebovat zadny anteny a blbosti kolem. Jen televizi. Pisu o antenim prenosu ne o placenych kabelech a sitich.

14
Před 4 roky

Stejně je v TV kulový a všechno furt dokola, až nebude TV přes anténu tak jí mít nebudu..

14
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA