Trapný člànek nemocného a zapšklého člověka. Ať se jde autorka léčit.
,,ještě , že jsou u nás normální lidi, pořád je šance , že neskončíme v ,,půlnočním království,,
Autorka mi připomíná kulturní inspektorku ve filmu " Nejistá sezóna". 😊Neprožívejte to tak, udělejte radši něco sama se sebou.
Na tu Vaši nespavost inzerují jakýsi Neospan forte, a pokud se bojíte o důchod, nesmíte volit takové nýmandy jako jsou ti, kteří se chystají sestavit vládu.
Pokud se Vám pan Šíp nelíbí dívejte se třeba na Dědka nebo Krause, ale to byste nejspíš dopadla ještě hůře, než popisujete. Na to, že je Vám cca 40, přemýšlíte jako stará bába.
Ale to se dá léčit.
Už jste nastoupil?
Už dlouho jsem nečetla tak hloupý článek. Ale pro autorku mám pozitivní zprávu. O svůj důchod se nemusí strachovat. V jejím případě stačí navštívit psychiatra. Okamžitě získá papíry na hlavu a invalidní důchod to jistí. A možná i teplé místečko v psychiatrické léčebně za peníze normálních daňových poplatníků. Neváhejte, bude se to jenom zhoršovat.
👍👍👍
..paní Novotná, právo na názor jistěže máte... pokud chcete ale někomu něco sdělit, především byste měla mít co... vypotřebovala jste stovky slov, byť ani ta vám nikterak nepomohla osvětlit absenci humoru ve vaší hlavě a potažmo asi i životě...proto nám příště nevnucujte co vtipné je a co není, my to poznáme sami.. pan Šíp, je velmi dobrý v tom co dělá, dlouhé roky oblíbenosti to potvrzují...že s grácií stárne a občas se vloudí malá nedokonalost, je jen potvrzením toho, že něco takového k životu přirozeně patří...mne to rozhodně nepohoršuje...
Fakt televize ještě vysílá zastydlé Šípovy plky?
Pořád, a doufám, že ještě dlouho bude. 😉
Nějak jsem nepochopila vaše trauma z Všechnopárty. Máte z něj osypky a přesto to pravidelně a pozorně sledujete ? Jakože proč ? A neříkejte, že ne, na to máte úžasný přehled o tom, co tam Šíp zase řekl. Mám pro vás úžasné řešení : televize má více programů a pozor : lze ji i vypnout úplně !
ten vtip je "černý humor", naprosto neškodný, Šíp , pravda, už trochu blbne, ale pořád ještě se mi neotvírá kudla v kapse, jako u Krause. Řekla bych, zaplať Bůh za Všechnopárty, jeden z posledních milých pořadů televize. Těch pár trapností Šípovi ráda odpustím a je nás ještě hodně moc. Vás "zakyslejch "je taky dost, ale pořád méně, než nás. Tak zalezte. Náš národ je rozpolcen na dvě půlky, v politice, výchově dětí, módě, atd., názorech všeobecně, jediná obrana v případě pořadů TV se nepicnout (ať už kterákoli strana), je se prostě na to nedívat. V ostatních případech moc radu nemám.
Alenko, jsem trošku starší než Vy. Při vší úctě k Vám. Vy musíte být “vystřílená” tak třicet let. Nechtěl bych s Vámi strávit ani jeden den na opuštěném ostrově. No, asi ani hodinu……
Aleno Novotná, to chce klid. Byl to jen vtip. Byl to jen černý humor. Černého humoru je kolem nás všech dost a dost. Jděte někdy taky mezi lidi, tam těch vtipů a černého humoru vyslechnete něurekom. Tak hodně štěstí, radostnou mysl a klidný spánek.