1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 9 měsíci

A proč koukáte na Šípa, když vám to působí takové problémy? Vám by možná pomohl psychiatr, tolik nářků jsem už dlouho nečetla. Jste docela depresivní člověk.

41
Před 9 měsíci

Ještě, že nad naší korektností každou vteřinou někdo bdí! O strach říct vtip, zazpívat lechtivou píseň. To jsme se zase dočkali časů, kdy Vás může někdo za obsah vtipu dehonestovat a popotahovat. Kde se berou všichni ti moralizující a neustále se pohoršující pazdráti, kteří trapně určují, co je správné a co není? Že by autorka článku dostala panický strach, že by si na ni někdo také mohl posvítit baterkou? Karle Šípe, stojím při Vás!

Před 9 měsíci

Nesnáším obhroublý Šípův projev.Poslední měsíce je samý " vole,vole",skáče do řeči,pořád někoho trapně usměrňuje,nedoslýchá,prostě neví kdy odejít Vzal si asi příklad z našeho národního pokladů Jiřinky a zesnulýho Krampola.Na Všechnopárty se už nedívám.

Před 9 měsíci

Paní Aleno, pokud máte vážné psychické problémy, tak je mnohem více programů, na které byste se neměla dívat. Např. moje noční můra jsou zase dva moderátoři sprosťáci Háma + Sokol. Ti nevkusné urážky pronášejí veřejně, dokonce na adresu přítomných hostů při slavnostním vyhlašování hudebních cen. Pokud jste nesledovala, vezměte si 2 Lexauriny a pusťte si ze záznamu. P. S. Všechnopárty pana Šípa sleduji pravidelně a jeho vtípky jsou proti těm dvěma hulvátům zcela nevinné....

Před 9 měsíci

Jen ho pěkně nechte na pokoji, babo jedna! Pan Šíp je nejen milý člověk, je chytrý a neobyčejně vtipný. Jestli nerozumíte jeho humoru, je to váš problém a měla byste se stydět to ventilovat! Nejen já, ale celé moje okolí se na Všechnopárty vždycky těší a pak si o tom povídáme a pochvalujeme.

Tak to jsem si ulevila. Ahoj!

5
Před 9 měsíci

Jediný pořad, kvůli kterému 1x týdně zapnu televizi. Kvalitní hosté, kvalitní moderátor. Autorka článku ať zkusí nějakou tu nahou seznamku, třeba se u toho uvolní...

Před 9 měsíci

Autorka má asi hlasy z hůry.Paní,víte proč jsou Angličani v klidu? Protože mají rádi černý humor a díky za to že i u nás takový lidé jsou.Ve srovnání s panem Krausem je jeho humor laskavý,nearogantní i objektivní.

Před 9 měsíci

A proč se na něj teda díváte tolik let když vám tolik vadí a nemáte ho od začátku ráda.

Nesvádějte na něj svoje problémy a radši se sebou něco dělejte a přestaňte fňukat.

6
Před 9 měsíci

Vím, že znásilnění je trauma. Doporučoval bych paní, aby nekritizovala jeden vtip, ale měla by jít do parlamentu, nechat zakázat všechny vtipy.To bychom se měli dobře a paní o dobře placené místo

1
Před 9 měsíci

On to všechno stojí v ČT za ho.no. Nové kvalitní firmy žádné. Veselohra už léta není. Seriály nekonečné a o ničem. Jenom fungují jako obživa pro rádoby herce. Šíp už je fosilie. Moravec jak by smet

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA