A proč koukáte na Šípa, když vám to působí takové problémy? Vám by možná pomohl psychiatr, tolik nářků jsem už dlouho nečetla. Jste docela depresivní člověk.
Ještě, že nad naší korektností každou vteřinou někdo bdí! O strach říct vtip, zazpívat lechtivou píseň. To jsme se zase dočkali časů, kdy Vás může někdo za obsah vtipu dehonestovat a popotahovat. Kde se berou všichni ti moralizující a neustále se pohoršující pazdráti, kteří trapně určují, co je správné a co není? Že by autorka článku dostala panický strach, že by si na ni někdo také mohl posvítit baterkou? Karle Šípe, stojím při Vás!
Nesnáším obhroublý Šípův projev.Poslední měsíce je samý " vole,vole",skáče do řeči,pořád někoho trapně usměrňuje,nedoslýchá,prostě neví kdy odejít Vzal si asi příklad z našeho národního pokladů Jiřinky a zesnulýho Krampola.Na Všechnopárty se už nedívám.
Paní Aleno, pokud máte vážné psychické problémy, tak je mnohem více programů, na které byste se neměla dívat. Např. moje noční můra jsou zase dva moderátoři sprosťáci Háma + Sokol. Ti nevkusné urážky pronášejí veřejně, dokonce na adresu přítomných hostů při slavnostním vyhlašování hudebních cen. Pokud jste nesledovala, vezměte si 2 Lexauriny a pusťte si ze záznamu. P. S. Všechnopárty pana Šípa sleduji pravidelně a jeho vtípky jsou proti těm dvěma hulvátům zcela nevinné....
Jen ho pěkně nechte na pokoji, babo jedna! Pan Šíp je nejen milý člověk, je chytrý a neobyčejně vtipný. Jestli nerozumíte jeho humoru, je to váš problém a měla byste se stydět to ventilovat! Nejen já, ale celé moje okolí se na Všechnopárty vždycky těší a pak si o tom povídáme a pochvalujeme.
Tak to jsem si ulevila. Ahoj!
Jediný pořad, kvůli kterému 1x týdně zapnu televizi. Kvalitní hosté, kvalitní moderátor. Autorka článku ať zkusí nějakou tu nahou seznamku, třeba se u toho uvolní...
Autorka má asi hlasy z hůry.Paní,víte proč jsou Angličani v klidu? Protože mají rádi černý humor a díky za to že i u nás takový lidé jsou.Ve srovnání s panem Krausem je jeho humor laskavý,nearogantní i objektivní.
A proč se na něj teda díváte tolik let když vám tolik vadí a nemáte ho od začátku ráda.
Nesvádějte na něj svoje problémy a radši se sebou něco dělejte a přestaňte fňukat.
Vím, že znásilnění je trauma. Doporučoval bych paní, aby nekritizovala jeden vtip, ale měla by jít do parlamentu, nechat zakázat všechny vtipy.To bychom se měli dobře a paní o dobře placené místo
On to všechno stojí v ČT za ho.no. Nové kvalitní firmy žádné. Veselohra už léta není. Seriály nekonečné a o ničem. Jenom fungují jako obživa pro rádoby herce. Šíp už je fosilie. Moravec jak by smet