Poškodila ND, spletla si ho s alternativní scénou.
Přesně,je to scéna kde by člověk očekával samé herecké bardy-ND je přece metou herců!!!Tahle "dáma" si to ale vysvětluje jinak, kdo jí asi drží nad vodou???
Je to každeho věc. Ale asi by bylo lepší to nedávat tolik najevo. Znám paní která se cítí jako muž a nevadí mně to.
Ano, bezesporu humanoid.
připadá mi cáklá. to, že je předělaná, mi nevadí. to ,co nadělala v ND, mi vadí hodně. Vinu nese ředitel, že to tak dlouho dovolil.
to podepisuji👍
🤢
Jakým pohlavím se cítí být, to je osobní věc daného člověka. Co ale na této osobě nemusím, to je jeho působení v Národním divadle. Jsem milovník divadla (jak velkých, tak malých divadel) a jeho přístup ke klasickým hrám byl devastující. Možná vhodný na nějakou alternativní scénu. Mnoho skvělých herců tehdy odešlo. Bohužel. Jeho osobní život je jen jeho věc.
A tohle jako dělalo nebo snad dělá šéfa v Národním jo? Nedivím,se proč tolik skvělých herců odtamtud odešlo..já bych v tomhle hampejzu taky nezůstal ,když se dovídám s kolika chlapama z řad herců dělá hotový orgie..poctivá stará škola herců z dřívější doby se musí v hrobě obracet ,bohužel
Pro mne to žádná žena není a nikdy nebude. Je to muz, kterej se nechal znetvorit. Přeji mu hodně štěstí a pokud je sám spokojenej,tak je to velmi dobře
Tyhle řeči o lidské bytosti. To má být argument na podporu čeho?
Lidská bytost je samozřejmě i člověk na uzavřeném oddělení psychiatrie.
Co to je žena s penisem? Žena s penisem není žena. Měl nebo měla by si to ujasnit.
Tak bylo, je a bude....prostě muž převlékající se za ženu, tak bychom to mohli nazvat....