1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Poškodila ND, spletla si ho s alternativní scénou.

47
Před 6 měsíci
Monika Schelzigová

Přesně,je to scéna kde by člověk očekával samé herecké bardy-ND je přece metou herců!!!Tahle "dáma" si to ale vysvětluje jinak, kdo jí asi drží nad vodou???

11
Před 6 měsíci

Je to každeho věc. Ale asi by bylo lepší to nedávat tolik najevo. Znám paní která se cítí jako muž a nevadí mně to.

10
Před 6 měsíci

Ano, bezesporu humanoid.

3
Před 6 měsíci

připadá mi cáklá. to, že je předělaná, mi nevadí. to ,co nadělala v ND, mi vadí hodně. Vinu nese ředitel, že to tak dlouho dovolil.

72
Před 6 měsíci
Renata Suková

to podepisuji👍

31
Před 6 měsíci

🤢

1
Před 6 měsíci

Jakým pohlavím se cítí být, to je osobní věc daného člověka. Co ale na této osobě nemusím, to je jeho působení v Národním divadle. Jsem milovník divadla (jak velkých, tak malých divadel) a jeho přístup ke klasickým hrám byl devastující. Možná vhodný na nějakou alternativní scénu. Mnoho skvělých herců tehdy odešlo. Bohužel. Jeho osobní život je jen jeho věc.

33
Před 6 měsíciUpraveno

A tohle jako dělalo nebo snad dělá šéfa v Národním jo? Nedivím,se proč tolik skvělých herců odtamtud odešlo..já bych v tomhle hampejzu taky nezůstal ,když se dovídám s kolika chlapama z řad herců dělá hotový orgie..poctivá stará škola herců z dřívější doby se musí v hrobě obracet ,bohužel

12
Před 6 měsíci

Pro mne to žádná žena není a nikdy nebude. Je to muz, kterej se nechal znetvorit. Přeji mu hodně štěstí a pokud je sám spokojenej,tak je to velmi dobře

40
Před 6 měsíci

Tyhle řeči o lidské bytosti. To má být argument na podporu čeho?

Lidská bytost je samozřejmě i člověk na uzavřeném oddělení psychiatrie.

1
Před 6 měsíci

Co to je žena s penisem? Žena s penisem není žena. Měl nebo měla by si to ujasnit.

38
Před 6 měsíci
Zajickova Kveta

Tak bylo, je a bude....prostě muž převlékající se za ženu, tak bychom to mohli nazvat....

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA