Před 15 minutami jsem to dokoukal. Hodnocení nebylo nejhorší, sci-fi mám rád, tak jsem si říkal, bude akčňák, proč ne? Chyba. Příšerná slátanina, raději si pusťte něco jiného.
Dalo se to. Drsný výcvik Rangers a místo pasáčků koz, ovcí nebo velbloudů střílí emzáky.
Mě se to začalo líbit až na konci... jako preqel před filmem o útoku mimozemských robotizovaných systémů by to nebylo špatný. A teď bych chtěl vidět tu válku ve větším měřítku.. klidně s přeživšíma postavama. Pořádnej blockbuster 😎 Kašlat na Monarch to je ptákovina pro děcka.
Hodně slabý film. Scenář snad vymyšlelo 10 leté dítě. Škoda promarněné šance na kvalitní film při rozpočtu, který měli k dispozici.
Po scéně kdy deset ostrejch rangerů kouká na ostrém cvičení kde za každým stromem má číhat nepřítel jak se cosi klube z písku s otevřemejma pusama sem to vypnul...
Film zaujal i mou manželku a to je co říct!
Já se bavil.
Nejdřív jsem měl obavy. Jelikož je to Netflix, tak jsem se strachem čekal, příběh 4% vojáků - naštěstí nic a toto strkají už i do pohádek.
A od dne D kdy pochodovali k letadlu jak kačenky, jsem se jen bavil..... Jako parodie perfektní.
Příšerná blbost pro hráčské maniaky
Asi jsme splnili účel, jako pitomci sme si film pustili. Já taky,no holt kravina,zlatý Rambo oproti tomuto filmu
Těšil jsem se, včera viděl, doteď mám v hlavě gulage. Nic moc.