1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Před 15 minutami jsem to dokoukal. Hodnocení nebylo nejhorší, sci-fi mám rád, tak jsem si říkal, bude akčňák, proč ne? Chyba. Příšerná slátanina, raději si pusťte něco jiného.

17
Před 5 měsíci

Dalo se to. Drsný výcvik Rangers a místo pasáčků koz, ovcí nebo velbloudů střílí emzáky.

Před 5 měsíci

Mě se to začalo líbit až na konci... jako preqel před filmem o útoku mimozemských robotizovaných systémů by to nebylo špatný. A teď bych chtěl vidět tu válku ve větším měřítku.. klidně s přeživšíma postavama. Pořádnej blockbuster 😎 Kašlat na Monarch to je ptákovina pro děcka.

3
Před 5 měsíci

Hodně slabý film. Scenář snad vymyšlelo 10 leté dítě. Škoda promarněné šance na kvalitní film při rozpočtu, který měli k dispozici.

11
Před 5 měsíciUpraveno

Po scéně kdy deset ostrejch rangerů kouká na ostrém cvičení kde za každým stromem má číhat nepřítel jak se cosi klube z písku s otevřemejma pusama sem to vypnul...

3
Před 5 měsíci

Film zaujal i mou manželku a to je co říct!

1
Před 5 měsíci

Já se bavil.

Nejdřív jsem měl obavy. Jelikož je to Netflix, tak jsem se strachem čekal, příběh 4% vojáků - naštěstí nic a toto strkají už i do pohádek.

A od dne D kdy pochodovali k letadlu jak kačenky, jsem se jen bavil..... Jako parodie perfektní.

2
Před 5 měsíci

Příšerná blbost pro hráčské maniaky

2
Před 5 měsíci

Asi jsme splnili účel, jako pitomci sme si film pustili. Já taky,no holt kravina,zlatý Rambo oproti tomuto filmu

5
Před 5 měsíci

Těšil jsem se, včera viděl, doteď mám v hlavě gulage. Nic moc.

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA