Stejně je to zajímavé. Jako europoslanec nikomu nevadil a přitom vlastně zastupoval náš stát ČR v rámci EU. Tedy v zahraničí. A nyní takové štrapáce kolem jeho jmenování, lustrace či jak to nazvat. Když teda měl takové názory a smýšlení a hanil rasy kupříkladu,jak se mohl dostat až na post europoslance? Jen tak mimochodem se ptám 🤔🤔🤔🤦🤦🤦. Nějak si to protiřečí.
Jan Frank je dle reakcí diskutujících zdatný analytik politolog a bystrý občan. I když si trochu myslím, že žádný pan Frank neexistuje ... je to spíše provokace. Tak jak to například dělá Seznam.cz. Komentáře tam zásadně píšou eurounijní progresivní absolventi různých obskurních fakult sociální věd a vždy se pod semele mela ...
Toto by měl řešit Ústavní soud a to v obecné rovině a jednou pro vždy. Článek s nadpisem "setsakra ústavní" neobsahuje žádný odkaz na Ústavu, vysvětlení, judikaturu, nic, jen hloupé řeči. V principu je úplně jedno, kdo prezidenta volí. Jen v případě přímé volby hrozí max více to, že se tam dostane prázdný panák bez právního vzdělání a zkušeností.
Což se stalo. Ale koho myslíte, že by volili Benda a podobní tajtrlíci?
Politik!? Od kdy? Pávek je voják a ten nemá s demokracií nic společného. Vše na povel a odporovat s nedá!
Dobrý den, vážení spoluobčané nacista Filip Turek je hanbou České republiky jak doma tak v zahraničí přímo poškozuje práva a povinnosti naší země. Sebekriticky tvrdím, že chyba je na nás.Nejsme schopni vidět jeho kampaň , kterou si platí ve všech médiích ,aby dosáhl svých cílů. Je to velmi nebezpečné pro demokracii, protože se jedná a zjevnou manipulaci stejně jako tento článek je reklamou na Filipa Turka . PROSÍM Vás nepodporujme nenávist, lži a zákeřnou manipulaci přes média. Děkuji Ščuka
Největšími nepřáteli demokracie jsou ti, kteří se jí nejvíce ohánějí, pane Ščuko, vite?
Když probíhaly volby, dával jsem si otázku, co si voliči slibuji do budoucna od takové strany jako je SPD, Motoristé sobě. Dnes si dávám otázku, co si slibuji od Turka, co je v případě Turka drží každý den v přesvědčení, že Turek bude schopným ministrem.
Mnoho komentů mi dalo dopověď ... ve zkrácené verzi... Turek musí být ministrem, protože prezident je komouš ! Jestli na to má buňky nebo ne, to už je irelevantní.
No a u těch dalších komentů je těch důvodů hned několik, ale ani jeden z nich není čitelný a jasný.
Pavel je prezidentem a má jasno, proč by Turek neměl být ministrem.
Kdo je Turek a v čem má jasno on ???!!!
Turek. 👨🏻🎓 Vystudoval magisterský obor mezinárodní a diplomatická studia.
🇪🇺 Jako poslanec Evropského parlamentu a člen bezpočtu zahraničních výborů navazoval diplomatické vztahy napříč celým světem a napravoval to, co Lipavský v mezidobí ničil. Fakticky pro českou diplomacii pracoval od počátku svého mandátu.Na rozdíl od toho zaprodance.
🇨🇿 Pouze jako jeden ze dvou Čechů (Republikány vip pozvaní) byl na inauguraci prezidenta Trumpa na stadionu, kde nemrzl ve frontě venku jak psaly presstitutky a kde Trump podepsal nejslavnější výnos o odstoupení od likvidační a od a do z vylhané Pařížské klimatické dohody (co my si tady pořád nevím proč vydržujeme) a kde Filip zahájil navazování (obnovování) vztahů s Amerikou. Do Ameriky se za jednáními vracel pravidelně.
🎤 Uspořádal v Praze konferenci, na které byla hlavním hostem jedna z nejvýznamnějších osobností Reaganovy administrativy.
🤵🏼 Dlouhodobě Filipovi pomáhá jedna z nejvýznamnějších Češek, která radila několika americkým prezidentům a svoji podporu obnovování diplomatických vztahů skrze Filipa demonstrovala 28.10.2025 na Hradě.
Mohlo by se dlouho pokračovat.
V minulém článku o panu Turkovi jsem napsal jenom odkaz na rok 2022, kdy při rozhovoru odpovídá pan presidet o tom, že za členy vlády je odpovědný premier. A najednou se tak neděje??? Dal bych vám sem odkaz, ale seznam mi tento odkaz smazal, nechápu proč.. Vlastně chápu.Nedám vám sem odkaz ale jenom je to Pepa proti systému Přeji hezké svátky
Ať se to někomu líbí nebo ne. Já chci žít v zemi na kterou můžu být hrdý. Kterou povede skupina lidí, která bude mít mezinárodní uznání. Byl to Havel, je to Pavel. Turek, Babiš, Okamura, Rajchl…… To jsou jména která nám dělají jen ostudu.
Zápoměl jste připsat : """ pod vedením TV Prima a ČT """" !!!
Až dostane prezident nominaci na ministra a tu odmítne , bude mít prostor tahle ufňukaná sebranka z ANO sekty se vyjadřovat a brečet. Zatím by měla držt hu..
Pochlubte se, jak jste sloužil té prezidentské komunistické sebrance. Taky se zřejmě cpete mezi hradní okna, ale vyznamenání Vás asi nečeká.
Já bych vám doporučil slavit Vánoce a ne pana Turka.. Ale jestli chcete toto řešit, tak si poslechnete co řekl pan presidet v roce 2022... Přeji všem klid a mír