1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Hlavně že se od začátku chlubí jak mají svou výrobnu v Číně spíš měli účty na Kajmanech.....Stejný efekt jako v Polsku vyždímat lidí o peníze. Dle toho co vybrali by měli mít 77 montážních paret aby pokryli to co vybrali na lidech... Hnus....

8
Před 3 roky

Ty dvě tváře mi někoho připomínají,Fiala a Rakušan,jeden se usmívá,jako by se nic nestalo a druhý se snaží obličejem stvrdit,že má jeho kolega pravdu. Prostě hnus.

16
Před 3 roky

Reklama na Facebooku pořád frčela ,lidé tam psaly ,že mají zaplacenou zálohu a už přes rok čekají na realizaci. A stále "lovily " nové a nové zákazníky. Jasně bylo potřeba vybrat více záloh. To smrdělo podvodem na dálku. To musel cítit každý,že tahle firma není " zdravá".

Před 3 roky

Ted ty chudaky majitele sedrlou z kuze. Poctive pracovali takovou dobu, bez naroku na odmenu a nakonec jim nic nezbyde. Kdo vi jestli ty pohledavky za ne nakonec nebudou muset platit i jejich pribuzni ...

4
Před 3 roky
Josef Dvořák

Vyzní to do ztracena,majetek žádný,a trestný čin "nepodařený podnikatelský záměr" neexistuje,prostě se to nepovedlo a neprokáže se úmysl okrást zákazníky,jako skoro obvykle.

14
Před 3 roky

Taky jsem naletěl. Zajímalo by mne ,kdo to posvětil z vlády. Všem společníkům a zakladatelům Malina Group bych dal doživotí a pak by si každý rozmyslel okrádat lidi.

Jak nepřijdou od naší justice velké tresty bude se v naší milované republice krást ještě více.

Před 3 roky

Za každý jeden milion, jeden rok ve vězení. Zabavení veškerého majetku je samozřejmostí.

7
Před 3 roky
Luboš Janatka

Majetek uz prevedli vloni na manzelky,deti,zname.Psali to asi pred mesicem

8
Před 3 roky

Ukázka systému legální krádeže. A další díl dostanou právníci.

12
Před 3 roky

návrat do 90let ... velké firmy co slibují fotovoltaiku je hodně a všichni jak vše zařídí a připojí a jste bud bez peněz nebo vám něco namontují ,ale nikdo to nechce dotáhnout do konce ...

3
Před 3 roky

A takhle se u nás krade už 30 let, podnikatelský záměr se nepovedl.

23
Před 3 roky

Teď by měla nastoupit hosp. kriminálka a začít konat. Vytáhnout 1,5 mld. nejde beze stop. Je je třeba jednat rychle. Pokud projde reorganizace, vše se legalizuje.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA