Hlavně že se od začátku chlubí jak mají svou výrobnu v Číně spíš měli účty na Kajmanech.....Stejný efekt jako v Polsku vyždímat lidí o peníze. Dle toho co vybrali by měli mít 77 montážních paret aby pokryli to co vybrali na lidech... Hnus....
Ty dvě tváře mi někoho připomínají,Fiala a Rakušan,jeden se usmívá,jako by se nic nestalo a druhý se snaží obličejem stvrdit,že má jeho kolega pravdu. Prostě hnus.
Reklama na Facebooku pořád frčela ,lidé tam psaly ,že mají zaplacenou zálohu a už přes rok čekají na realizaci. A stále "lovily " nové a nové zákazníky. Jasně bylo potřeba vybrat více záloh. To smrdělo podvodem na dálku. To musel cítit každý,že tahle firma není " zdravá".
Ted ty chudaky majitele sedrlou z kuze. Poctive pracovali takovou dobu, bez naroku na odmenu a nakonec jim nic nezbyde. Kdo vi jestli ty pohledavky za ne nakonec nebudou muset platit i jejich pribuzni ...
Vyzní to do ztracena,majetek žádný,a trestný čin "nepodařený podnikatelský záměr" neexistuje,prostě se to nepovedlo a neprokáže se úmysl okrást zákazníky,jako skoro obvykle.
Taky jsem naletěl. Zajímalo by mne ,kdo to posvětil z vlády. Všem společníkům a zakladatelům Malina Group bych dal doživotí a pak by si každý rozmyslel okrádat lidi.
Jak nepřijdou od naší justice velké tresty bude se v naší milované republice krást ještě více.
Za každý jeden milion, jeden rok ve vězení. Zabavení veškerého majetku je samozřejmostí.
Majetek uz prevedli vloni na manzelky,deti,zname.Psali to asi pred mesicem
Ukázka systému legální krádeže. A další díl dostanou právníci.
návrat do 90let ... velké firmy co slibují fotovoltaiku je hodně a všichni jak vše zařídí a připojí a jste bud bez peněz nebo vám něco namontují ,ale nikdo to nechce dotáhnout do konce ...
A takhle se u nás krade už 30 let, podnikatelský záměr se nepovedl.
Teď by měla nastoupit hosp. kriminálka a začít konat. Vytáhnout 1,5 mld. nejde beze stop. Je je třeba jednat rychle. Pokud projde reorganizace, vše se legalizuje.