je to tam čím dál hezčí.....
Epopej, myslím, by měla v Moravském Krumlově zůstat natrvalo. Mají na to morální právo, v minulosti ji prakticky zachránili. V Praze je navíc památek, atd. dost. Děkuji.
Souhlas. V rámci republiky je i tak potřeba turistický ruch decentralizovat. V Praze podobných místech, kterých je v republice jen pár je přeturistováno. Pokud se to více rozporostře, vydělají na tom všichni . Místní, že to přinese život do obce a přinese to zisky, turisté, že jich nebude tolik na jednom místě.
Zámek v Mor. Krumlově je srdcem svého města. Nádherné obrazy A. Muchy jsou pokladem pro město. Já co si pamatuji, tak v samotném zámku se vystřídalo od roku 1954 hodně nájemníků. Po opuštění bývalých majitelů Kinských, přišli další nájemníci, vojenská správa, která se později přestěhovala do lesů v M.K, po nich to byl podnik Vertex a AŽD . V dolní části zámku se prodávaly suvenýry a prohlídková místnost lékaře Kinských. Já osobně jsem pro, aby obrazy A, Muchy zůstaly v Mor. Krumlově napořád.
Zažil jsem zámek, když si ještě Praha nevzpomněla, že existuje nějaké epopej. Bylo to tam fajn a jsem rád, že jsem ji viděl, tak jak tam byla desetiletí.
Bylo by krásné kdyby to tak bylo i ve většině městeček celé republiky .
Tak snad ví do čeho jdou.