Samozrejme, ze je to hrozne i tak, ale zena mela nekolik stesti v nestesti.
Zaprve je velkym stestim, ze ji nezabil. A zadruhe, ze nedosahl erekce, tudiz ty psychicke nasledky nebudou tak velke, jako kdyby ten akt vykonal dokonce.
Fakt si myslíte, že psychické následky znásilnění bez erekce jsou menší než s ní? Z čeho čerpáte?
Když jsem četl ty nesmyslné bláboly od obžalovaného (mohl celou dobu mlčet, ale on se těmi kydy předvádí), tak jsem si celkem jist, že ve věku 40 let se jeho osobnost už nezmění. Osobnost vcelku odpudivá a neschopná nápravy v tom smyslu, že se na svobodě už nebude chovat jako smyslů zbavený. Ten člověk mentálně žije v džungli, ne v civilizované společnosti. A další věc - předchozí trest si odpykal celý (tj. bez podmínečného propuštění). Takže je problémový i v kriminálu.
Možná se osobnostně změní, až projde andropauzou, ale nesázel bych na to.
Přitěžujících okolností je více než dost, polehčující jsem v článku nenašel. Můj laický odhad je 10+ roků ve věznici se zvýšenou ostrahou (měkčí typ věznice dostat nemůže).
bude to nejakej chudak...poskozeny mozek treba uz od porodu...nebo nevyvinuty dostatecne...ale ted co s nim...zavrit ho aby uz nikdy nemohl nikomu ublizit a skodit...a nebo ho litobvat a pustit mezi lidi kde bude skodit...??...tezka volba...ja bych v tomto pripade asi volil dozivotni nepohodli a omezeni tohoto konkretniho jedince nez hrozba skody na zbytku zdrave spolecnosti...!!...(;...
A načo tento podrobny opis skutku? Mne to pride až uchylne ked novinar takto dopodrobna uvadza detaily....fakt ako aj z ucty k obeti trošku korektnosti
Chtěl jsem napsat to samé. Jako by se v tom autor vyžíval. Ale hlavně že nás mažou za úplné nesmysly.
co s tímhle lidským odpadem? užitečný by byl jako hnojivo, to je tak vše 😕
Ano máte pravdu, a ještě jste mě svým komentářem pobavil
Teprve týden venku a už zase řádil. Nepoučitelný!
Chtěl zpátky do lochu, ale na pouhé zaklepání na dveře by ho tam nevzali. Tak provedl tuhle lumpárnu.
Česká justice není založena na principu spravedlnosti pro oběť zločinu, ale na právech viníka, jestliže psychiatr řekne, že náprava je možná, jestliže má čistý rejstřík a kooperuje tak muze dostat celkem smesny trest i za vrazdu. A sexuální delikty? To je pro naše soudy pomalu jenom přestupek. Ale nedej bože aby někdo kouřil trávu.
Tak urcite budu verit 10x soudne trestanemu recidivistovi a ne te ubohe obeti, ktera mu nahodou zkrizila cestu. 🆘🙈. Btw JEN 12 let???? Az tohle pako vyleze z vezeni, vsadim se, ze hned druhy den neco vyvede😞
Ta argumentace je že pokud bude trest za takové věci vyšší tak proč oběť rovnou nezabít a tím se zbavit svědků.
Pokud trest bude víceméně doživotí vs doživotí je fakt že pro pachatele bude "lepší" oběť rovnou zabít.
Na takové existence by platil koncentrační tábor se vším všudy. Doživotně zavřít, 12 hodin denně těžká namahavá fyzická práce, vydržel by v takovém režimu žít maximálně 2 roky. Uvolnil by tak místo pro dalšího podobného gaunera a věznice by nebyly přeplněné odsouzenými zločinci.
Ta jeho zcela věrohodná historka, které zajisté každý uvěří, enmá chybu. Aby ji uklidnil, tak ji svázal, ale pak v Praze byli lidi, tak se polekal a utekl. 😄
Mě by nejvíc zajímalo, kde vzal týden po propuštění z vězení střelnou zbraň...
Rozdíl mezi airsoftkou a skutečnou pistolí těžko poznáte a navíc ve stresu. Těžko mu řekne, aby jí pistoli půjčil, že si jí musí prohlédnout 😔