Řekl bych, že v těchto vzácných případech jde cena a kdo to zaplatí stranou. Protože každým takovým zákrokem se lékaři učí. Určitě už se chystají sepsat článek do odborného tisku. Zde jde vlastně o výzkum. Klučíkům jen vše dobré.
Ti jsou nádherní. Všechno dopadlo skvěle, tak ať se jim všem i nadále daří a jsou všichni zdraví. 🙏♥️👶🏿👶🏿
Drobečkové malí, měli štěstí v neštěstí. Parádní výkon. Klukům přeji už jenom šťastný život.
Mrňouskové měli štěstí, že byli srostlí na místě, které nevylučovalo jejich oddělení. Tak teď ať dělají každý sám rodičům jen radost.
Kdyby v USA měli všem dostupné zdravotnictví (tedy i prenatální péči a diagnostiku) jako Evropa, nemusela by se siamská dvojčata ani narodit. Co se vlastně pod Trumpem a i Bidenem stalo z plánované Obamacare? Kdo asi zaplatil tu operaci ?
V USA ma kazdy dostupne zdravotnictvi. Pokud potrebuje nejaky zakrok, ma ho mnohem drive nez v Cechach.
tak, at se klukum dari
ten ucet za hospitalizaci a zakrok rodina nezverejnila?
Pani, oni to neplatili, v USA ma kazdy pojisteni a kdo na pojisteni nema tak ho ma dotovane federalem.
Jinak tento zakrok se mohl blizit k $ 1 million
Krásná zpráva. Klobouk dolů všem lékařům! A chlapečkům i celé jejich rodině už jen pevné zdraví a samé štěstí.🙂
Viděla jsem film Zlaté ruce - pravdivý příběh o oddělení siamských dvojčat, která byla srostlá hlavičkami. Úžasný film i lékař.
Proč mi dává Jana Hájková chechtaka, nepochopím. Film byl natočený podle skutečné události.
Všem přeji šťastný a spokojený život. Zdravotníkům patří obrovská úcta a poděkování.
Hlavně ať jsou zdravi a ať se jim daří, vše ostatní jsou jen malichernosti
Připojuji se.