1600/1600Zbývá 1600 znaků
Hlavní témata v diskuzi
Před 5 měsíci

Až si někdo postaví Ladu, 🙂 a základem bude Tesla , tak mě vzbuďte 🙂

38
Před 5 měsíciUpraveno

To jsou ty tradiční ruské hodnoty? Kopírovat dekadentní západní produkty? Tam je svět ještě normální? Proč si ho nekoupí.?

14
Před 5 měsíci
Pavel Dytrych

Protože je to estonský "truhlář".

20
Před 5 měsíci

Z mě palec nahoru. Pán má smysl pro humor a já se taky hezky zasmál 🤣 Ten lauf vzadu a monitor na výšku mě zabil 🤣🤣

13
Před 5 měsíci

A Elon nebude mít co žrát.

1
Před 5 měsíci

Denní dávka splněna. Musí se aspoň jednou denně prohlubovat nenávist k Tesle a/nebo elektromobilum.

Ale zda se mi, ze se dnes diskutující dost flákají. Zatrpklost, smutný život a frustrace nejsou dnes dobře prezentovány.

14
Před 5 měsíci
Radek Šťastný

na prohlubování nenávisti ke spalovákům ale nikdo nemá, to musíte uznat, od Uršuly až po posledního pitomce z Greendealu

7
Před 5 měsíci

Spíše zoufalec, než nadšenec.

1
Před 5 měsíci
Jaroslav Pešek

Nerozumíš recesi?

1
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

Budu k estonskému nadšenci shovívavý. Nebyl jsem lepší. V 90kách jsme taky chtěli jako mladí Porsche a tak jsme na Škodu 110R nastrojili přední blatníky a kapotu z 1000MB. 😄

6
Před 5 měsíci
Lukáš Pernica

Stodesítku s MBčkovejma blatníkama v černé barvě jsem viděl na fotkách z nějakého veterán srazu, a vypadalo to naprosto fantasticky. (Jen škoda, že to nenapadlo nikoho v Mladé Boleslavi) Tohle autí je ale parodie, a celé je to tak i nejspíš pojaté.

3
Před 5 měsíci

Ty jo....a vypadá skoro stejně...

Před 5 měsíci

Pat a Mat v Estonsku.

Před 5 měsíci

technicky i vzhledově odlišné, navíc amatérské něco jako lepená krabice od brouka Pytlíka... divím se, že to někdo může srovnávat

8
Před 5 měsíci
Jaroslav Nechvátal

To bychom nebyli Cesi abychom nenasli neco negativniho a hned se o to podelili

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt