Až si někdo postaví Ladu, 🙂 a základem bude Tesla , tak mě vzbuďte 🙂
To jsou ty tradiční ruské hodnoty? Kopírovat dekadentní západní produkty? Tam je svět ještě normální? Proč si ho nekoupí.?
Protože je to estonský "truhlář".
Z mě palec nahoru. Pán má smysl pro humor a já se taky hezky zasmál 🤣 Ten lauf vzadu a monitor na výšku mě zabil 🤣🤣
A Elon nebude mít co žrát.
Denní dávka splněna. Musí se aspoň jednou denně prohlubovat nenávist k Tesle a/nebo elektromobilum.
Ale zda se mi, ze se dnes diskutující dost flákají. Zatrpklost, smutný život a frustrace nejsou dnes dobře prezentovány.
na prohlubování nenávisti ke spalovákům ale nikdo nemá, to musíte uznat, od Uršuly až po posledního pitomce z Greendealu
Spíše zoufalec, než nadšenec.
Nerozumíš recesi?
Budu k estonskému nadšenci shovívavý. Nebyl jsem lepší. V 90kách jsme taky chtěli jako mladí Porsche a tak jsme na Škodu 110R nastrojili přední blatníky a kapotu z 1000MB. 😄
Stodesítku s MBčkovejma blatníkama v černé barvě jsem viděl na fotkách z nějakého veterán srazu, a vypadalo to naprosto fantasticky. (Jen škoda, že to nenapadlo nikoho v Mladé Boleslavi) Tohle autí je ale parodie, a celé je to tak i nejspíš pojaté.
Ty jo....a vypadá skoro stejně...
Pat a Mat v Estonsku.
technicky i vzhledově odlišné, navíc amatérské něco jako lepená krabice od brouka Pytlíka... divím se, že to někdo může srovnávat
To bychom nebyli Cesi abychom nenasli neco negativniho a hned se o to podelili