1600/1600Zbývá 1600 znaků
Hlavní témata v diskuzi
Před 5 měsíci

By mě zajímalo, co se s ním stane teď... Jestli jako v tom jejich ráji dostane těch 72 krabic k nafouknutí jako ostatní, nebo mu je za zásluhy aspoň nafouknou, nebo, protože to byla opravdu zrůda, je dostane propíchlé...

7
Před 5 měsíci

Takhle se likvidují teroristi. Dělají službu i nám. A tak jako v každé válce, jsou bohužel i civilní oběti. OSN je úplně zbytečná, samej pacifista a chci mír, ikdyž lidem řežou hlavy a střílí děti v postylkách.

Tuším že v roce 2002(nevim jistě) tam Izrael už byl. OSN pozadavala, ať se Izrael stáhne, že se o to postarají. No a teď vidíme, jak se OSN stará. Postavila tam kdysi základu mírových jednotek a toť vše. Teď se strašně diví a opět požaduje stažení Izraelskych vojsk. Tak proč tam tedy mají chcimíří základnu, když to nechali dojít tak daleko? Třeba máte někdo přesnější informace. Nebudu to googlit, abych tady pak machroval, jak jsem strašně chytrej.

10
Před 5 měsíci

Naprosto profesionalni prace, jako vzdy.

22
Před 5 měsíciUpraveno

Další terorista na řadě=Putin!!!

18
Před 5 měsíci

Ne že by si to nezasloužil, ale jinak je tenhle hon na lidi pomocí dronů děsivý. Kdysi něco podobného popisoval ve své antiutopii Ray Bradbury. Tam měl dron podobu robotického psa, který naháněl zločince, aby mu vpíchl smrtící injekci... a celou honičku přenášel v přímém přenosu do televizního vysílání. Mám pocit, že jsme Bradburyho dohnali a předehnali 🤔

10
Před 5 měsíci
Jakub Truschka

To bylo ještě humánní.

Stačí si připomenout videa natočená samotnými Palestinci, když před rokem stříleli civilisty do břicha a do genitálií, popravovali malé děti před zraky jejich rodičů a pak matky znásilnili. Zohyzděné mrtvoly tahali na laně za vozem…

A dávali to na YouTube…

😢😢😢😢😢

15
Před 5 měsíci

Proc nemel na sobe pas s vybusninou, kdyz vydal rozkaz obnovit sebevrazedne atentaty??Jako spravny velitel mel jit prikladem!

19
Před 5 měsíci

Ten uz byl hotovej a unavenej,vyrizenej. Ze mu to za to stalo. Jinak gratulace,skodna down.

15
Před 5 měsíci

.. Zomrel sam v strachu a spine... Nic ineho si nezasluzil. Kolegovia nic len silne reci, panny asi tiez nic ked sa za nimi neponahlal a nakoniec ta "hrdinska" smrt ktoru tak propaguje a odporuca... Tak tiez nic.

31
Před 5 měsíci

... bohužel již klasika. Izraelští vojáci rozstříleli několik domů, kde poté v pokoji jednoho z nich našli teroristu Sinvára. A co desítky mrtvých , nevinných obyvatel těchto domů?! O těch se jako vždy nemluví 🙁.

Jsem pro likvidaci teroristů, ale rozhodně ne způsobem Netanjahua, vyvraždit všechny! Tento způsob mi něco z minulosti silně připomíná a asi tuším, kde se židovský předák inspiroval 🙁.

18
Před 5 měsíciUpraveno
Miroslav Procházka

Američany a Brity kdyz bombardovali nemecko za Hitlera? Ale toto vse byste opravdu neměl natyvat jako vyvrazdovani. , :)

3
Před 5 měsíci

Vím, že to sem moc nepatří, ale překvapilo mne, že Izrael je jediná demokratická země s porodností převyšující arabsko-muslimské země (a samozřejmě i zpohodlnělou Evropu). Mají 3,14 dítěte na jednu ženu.

27
Před 5 měsíci
Miloslav Chlápek

Proto se tam už nevejdou a rozšiřují osady na území, které jim nepatří.

15
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt