Ještě že jsem nepil kafe. Jak jsem to přečetl, tak jsem vyprsknul smíchy, jak málo stačí a s jakým důvtipem, aby se Zacharovka vytočila.
Dobře Ty.....🤣
Na malém zakrslém občanu Ukrajiny ten nápis o malém Rusku fakt sedí. Marija Zacharovová z něho měla pěknou srandu a né nervy.
Pohledem ruské onuce vymleté kremelskou propagandou to tak jistě může vypadat.. no ale tady nejsme naštěstí tam u vás 🙂.
Na Aliexpressu mají triček...
Slušný trolling.😄👍 Kde se dá tričko koupit?
u Větnamce
Nezakone vyvlastnovani by v Rusku nemelo nikoho prekvapit. To davno maji zmakle ve velkem. (Nakone anexe ciziho uzemi neni nic jineho, tak cemu se ta dama divi?)
Jo a zapomela, ze v Kyjevske Rusi vladl Kijev, Moskva tou dobou byla vesnice.
Počkejte, až začne vyvlastňovat Fialenko!! Potřebuje pro ukrajinské občany další love a obydlí.
Tupka asi neví, že je to komediant a proto není tohle u něho nic neobvyklé. V pořádném, důstojném ohozu ho ještě, coby bývalého prezidenta, nikdo neviděl.
Větší komediant je ten váš soudruh Blaha
Ten chlap neví vůbec o čem mluví a projevuje se jako ten, kdo neustále překrucuje to, co před chvílí řekl a proto se projevuje jako lhář. Má plnou hubu mírových smlouv, všelijakých jednání o vítězné válce a teď chce, aby bylo Rusko malé, tak tohle mi hlava nebere. Nevím, jestli má pan prezident v hlavě ještě zdravý úsudek.
Jinými slovy je za Vás v pořádku, že Rus útočí na státy v jeho sousedství, páchá válečné zločiny, RSP vraždí, ale není v pořádku jestli si vezme prezident bránícího se státu tričko s nápisem konfrontující ten útočný stát? Jako vážně? Nad tím se chcete pozastavovat? Pak nestojite ani za shnilou bramboru.
Až bude Rusko platit válečné reparace, tak jí přijdou tyto peníze ještě směšné...
já jen doufám,že Vás ruský konfidenty jednou vyženem plácačkama směr Rusko,ať ochutnáte jeiich vlastní medicínu,vodku a dementitu,hiv,fašismus(v tom je to topka
bwt).....a až jednou budete škrábat na dvířka západního světa,tak vám za vaší blbost bude každej moci plivnout do obličeje...samozřejmě odpustíme...)))))
Pátá kolona je problém, který naši republiku tíží už roky. Musí vládnout silná osobnost která těmto "soudruhům" zakroutí krkem, protože tak to soudruzi měli vždy rádi. 😄
Dobré je, jak sledují, co protistrana řekla. Chování a výroky Marii Zacharovové často překračují meze slušného, natož diplomatického, chování. Skoro mi připadá, jako kdyby vystupovala pod vlivem...
A trapné tričko vám připadá diplomatické? Na hrubý pytel hrubá záplata.