1600/1600Zbývá 1600 znaků
Hlavní témata v diskuzi
Před 6 měsíci

Ještě že jsem nepil kafe. Jak jsem to přečetl, tak jsem vyprsknul smíchy, jak málo stačí a s jakým důvtipem, aby se Zacharovka vytočila.

Dobře Ty.....🤣

6
Před 6 měsíci

Na malém zakrslém občanu Ukrajiny ten nápis o malém Rusku fakt sedí. Marija Zacharovová z něho měla pěknou srandu a né nervy.

14
Před 6 měsíci
Ivan Botlík

Pohledem ruské onuce vymleté kremelskou propagandou to tak jistě může vypadat.. no ale tady nejsme naštěstí tam u vás 🙂.

15
Před 6 měsíci

Na Aliexpressu mají triček...

Před 6 měsíci

Slušný trolling.😄👍 Kde se dá tričko koupit?

14
Před 6 měsíci
Milan Valoušek

u Větnamce

2
Před 6 měsíci

Nezakone vyvlastnovani by v Rusku nemelo nikoho prekvapit. To davno maji zmakle ve velkem. (Nakone anexe ciziho uzemi neni nic jineho, tak cemu se ta dama divi?)

Jo a zapomela, ze v Kyjevske Rusi vladl Kijev, Moskva tou dobou byla vesnice.

9
Před 6 měsíci
Frantisek Hakl

Počkejte, až začne vyvlastňovat Fialenko!! Potřebuje pro ukrajinské občany další love a obydlí.

3
Zobrazit další 2 reakce
Před 6 měsíci

Tupka asi neví, že je to komediant a proto není tohle u něho nic neobvyklé. V pořádném, důstojném ohozu ho ještě, coby bývalého prezidenta, nikdo neviděl.

8
Před 6 měsíci
Peter Jozefák

Větší komediant je ten váš soudruh Blaha

Před 6 měsíci

Ten chlap neví vůbec o čem mluví a projevuje se jako ten, kdo neustále překrucuje to, co před chvílí řekl a proto se projevuje jako lhář. Má plnou hubu mírových smlouv, všelijakých jednání o vítězné válce a teď chce, aby bylo Rusko malé, tak tohle mi hlava nebere. Nevím, jestli má pan prezident v hlavě ještě zdravý úsudek.

18
Před 6 měsíci
Milos Rozsypal

Jinými slovy je za Vás v pořádku, že Rus útočí na státy v jeho sousedství, páchá válečné zločiny, RSP vraždí, ale není v pořádku jestli si vezme prezident bránícího se státu tričko s nápisem konfrontující ten útočný stát? Jako vážně? Nad tím se chcete pozastavovat? Pak nestojite ani za shnilou bramboru.

17
Před 6 měsíci

Až bude Rusko platit válečné reparace, tak jí přijdou tyto peníze ještě směšné...

10
Před 6 měsíci

já jen doufám,že Vás ruský konfidenty jednou vyženem plácačkama směr Rusko,ať ochutnáte jeiich vlastní medicínu,vodku a dementitu,hiv,fašismus(v tom je to topka

bwt).....a až jednou budete škrábat na dvířka západního světa,tak vám za vaší blbost bude každej moci plivnout do obličeje...samozřejmě odpustíme...)))))

9
Před 6 měsíci
Petr Matuška

Pátá kolona je problém, který naši republiku tíží už roky. Musí vládnout silná osobnost která těmto "soudruhům" zakroutí krkem, protože tak to soudruzi měli vždy rádi. 😄

6
Zobrazit další 3 reakce
Před 6 měsíci

Dobré je, jak sledují, co protistrana řekla. Chování a výroky Marii Zacharovové často překračují meze slušného, natož diplomatického, chování. Skoro mi připadá, jako kdyby vystupovala pod vlivem...

5
Před 6 měsíci
Hana Vlasáková

A trapné tričko vám připadá diplomatické? Na hrubý pytel hrubá záplata.

3
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt