Odkaz
Platí to i pro Marjánku?
Nápis na triku se inspiroval Trumpem.
On moc dobře ví, že si Trumpa potřebuje naklánět na svou stranu.
A peníze ukradené Rusku?
Nejsou to padesátky v ČR, kdy byl majetek kraden komunisty?
Po této válce bude Rusko všem pro smích. Je to skutečně kolos na hliněných nohou, kterého drží pohromadě jen teror vlastních obyvatel.
Řekl bych že tričko na žádnou historii odkazovat nemá, dost dobře by na něm mohlo chybět i to slovo znovu. Prostě, Udělejme Rusko malým. Ale to by nebylo tak dobře srozumitelné, že jde o paralelu s tou velkou Amerikou. A to je podle mě jediné, o co šlo. Historická velikost Ruska tvůrce trika ani objednatele nezajímala.
Vzápětí uvedla, že pochopila, jaké má být Rusko. „Jako Kyjevská Rus. Ale na to Rusko potřebuje mít Kyjev,“ napsala na síti. „Sám si to řekl, ty zatracený blbečku,“ dodala.
No Marfuša zapomíná na jednu věc,když byl Kyjev centrem Kyjevské rusi,tak si divoši na území dnešní Moskvy malovali řitě na modro a lovili zubry klacky....
Mluvčí rusského ministerstva zahraničí prohlásila, že russka chce dobýt Kyjev. Co na to chcimíři? Myslel jsem, že russko se jenom brání v zástupné válce, kterou vedou ty zlé USA.
Téhle rusácké hovězině očividně stačí dost málo. Spíš by se ale měla hluboce zamyslet nad nekonečnou snůškou keců a lží, co sama "vyprodukovala" (nebo ji to někdo nakukal ?) od dob napadení Ukrajiny pomatenými rusáky ! Buď je sama hodně mimo - nebo ji za to někdo velice dobře platí ...
„Nejde o nic jiného než o nezákonné vyvlastnění. Toto je nezákonné jednání,“ řekl.
A vámi rozpoutaná válka stojí, na jakých právních základech?
Kruci, já to tričko fakt chci. To je hustý. Kde se dá sehnat?
Budete si připadat hustější? Nač si to hrajete?
Tak on je vcelku cajk. Dělá si srandu z Ruska a za něj umírají jiný.... Celkem charkter. Proč nejde na frontu sám se přesvědčit, jak malé je Rusko?
Proč nejde Putin sám na frontu?