1600/1600Zbývá 1600 znaků
Hlavní témata v diskuzi
Před 6 měsíci

Odkaz

Platí to i pro Marjánku?

2
Před 6 měsíci

Nápis na triku se inspiroval Trumpem.

On moc dobře ví, že si Trumpa potřebuje naklánět na svou stranu.

A peníze ukradené Rusku?

Nejsou to padesátky v ČR, kdy byl majetek kraden komunisty?

1
Před 6 měsíci

Po této válce bude Rusko všem pro smích. Je to skutečně kolos na hliněných nohou, kterého drží pohromadě jen teror vlastních obyvatel.

12
Před 6 měsíci

Řekl bych že tričko na žádnou historii odkazovat nemá, dost dobře by na něm mohlo chybět i to slovo znovu. Prostě, Udělejme Rusko malým. Ale to by nebylo tak dobře srozumitelné, že jde o paralelu s tou velkou Amerikou. A to je podle mě jediné, o co šlo. Historická velikost Ruska tvůrce trika ani objednatele nezajímala.

3
Před 6 měsíci

Vzápětí uvedla, že pochopila, jaké má být Rusko. „Jako Kyjevská Rus. Ale na to Rusko potřebuje mít Kyjev,“ napsala na síti. „Sám si to řekl, ty zatracený blbečku,“ dodala.

No Marfuša zapomíná na jednu věc,když byl Kyjev centrem Kyjevské rusi,tak si divoši na území dnešní Moskvy malovali řitě na modro a lovili zubry klacky....

6
Před 6 měsíci

Mluvčí rusského ministerstva zahraničí prohlásila, že russka chce dobýt Kyjev. Co na to chcimíři? Myslel jsem, že russko se jenom brání v zástupné válce, kterou vedou ty zlé USA.

3
Před 6 měsíci

Téhle rusácké hovězině očividně stačí dost málo. Spíš by se ale měla hluboce zamyslet nad nekonečnou snůškou keců a lží, co sama "vyprodukovala" (nebo ji to někdo nakukal ?) od dob napadení Ukrajiny pomatenými rusáky ! Buď je sama hodně mimo - nebo ji za to někdo velice dobře platí ...

4
Před 6 měsíci

„Nejde o nic jiného než o nezákonné vyvlastnění. Toto je nezákonné jednání,“ řekl.

A vámi rozpoutaná válka stojí, na jakých právních základech?

6
Před 6 měsíci

Kruci, já to tričko fakt chci. To je hustý. Kde se dá sehnat?

10
Před 6 měsíci
Lukáš Bíma

Budete si připadat hustější? Nač si to hrajete?

4
Před 6 měsíci

Tak on je vcelku cajk. Dělá si srandu z Ruska a za něj umírají jiný.... Celkem charkter. Proč nejde na frontu sám se přesvědčit, jak malé je Rusko?

15
Před 6 měsíci
Miroslav Souček

Proč nejde Putin sám na frontu?

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt