Kromě žebrání je to všechno co Zelenský umí?
leo to byt bez otaznika. tecka a hotovo.
Tenhle punťa zelený se neumí ani obléknout , když jede někam žebrat o prachy, a přitom je to miliardář, ale v dolarech!! Chudinka !!!
On bojuje za svůj národ, Nýmande!
Pan Zelenský by si to asi přál, jako mi všichni, ale v tuto chvíli, kdy jsou síly takové jaké jsou, tak mi to připomíná spíše výkřik do tmy nebo tonoucí se stébla chytá. Pro mě přinejmenším hloupé, trapné a dětinské.
Tak že se mu to povedlo? Zase naštval russkou medvědici ? 🙂
Teď přijde opět tvrdá odplata. Zlikvidují další školu a nemocnici, protože DENACIFIKACE! :D
Tak Rusko je sice největší zem,ale jen na rozlohu.....Orků je v Rusku asi 100.milionu....Moskevska aglomerace má 20.mega...Leningradska nevim....Tak,že ono jich zase tolik není....
Víte kdo ještě dehumanizoval lidi, tak jak to děláte vy? Hitler.
Tady je k mání
Odkaz
(y)
Alzák se už opravdu zbláznil. Ale vtipné to je. Není to náhodou jeho země co je čím dál menší i bez trička?
Je to tak Ukrajina se zmenšila. Proto taky ten nápis. Musíme Rusko opět zmenšit. Rozpad sovětského svazu jim zcela evidentně nestačil
Rudá Mařka, co od ní chcete ..... :-)
Správně to má být Fašistické malorusko.
Když už jsme u toho, jak to jde na frontě? A jak je to s tím vstupem do NATO? Kolik států NATO s tím souhlasí? Já abych byl v obraze kdo to bude to "malé" Rusko "vyrábět"... 🙂
A jak to vypadá s třídenní speciální operací, já jen že už bude trvat tisíc dní 😄 😄 😄