1600/1600Zbývá 1600 znaků
Hlavní témata v diskuzi
Před 6 měsíci

Kromě žebrání je to všechno co Zelenský umí?

52
Před 6 měsíci
Jaroslav Nový

leo to byt bez otaznika. tecka a hotovo.

5
Zobrazit další reakci
Před 6 měsíci

Tenhle punťa zelený se neumí ani obléknout , když jede někam žebrat o prachy, a přitom je to miliardář, ale v dolarech!! Chudinka !!!

14
Před 6 měsíci
Jana Mala Skalka

On bojuje za svůj národ, Nýmande!

7
Před 6 měsíci

Pan Zelenský by si to asi přál, jako mi všichni, ale v tuto chvíli, kdy jsou síly takové jaké jsou, tak mi to připomíná spíše výkřik do tmy nebo tonoucí se stébla chytá. Pro mě přinejmenším hloupé, trapné a dětinské.

6
Před 6 měsíciUpraveno

Tak že se mu to povedlo? Zase naštval russkou medvědici ? 🙂

25
Před 6 měsíci
Pavel Safarik

Teď přijde opět tvrdá odplata. Zlikvidují další školu a nemocnici, protože DENACIFIKACE! :D

15
Před 6 měsíci

Tak Rusko je sice největší zem,ale jen na rozlohu.....Orků je v Rusku asi 100.milionu....Moskevska aglomerace má 20.mega...Leningradska nevim....Tak,že ono jich zase tolik není....

9
Před 6 měsíci
Libor Fryč

Víte kdo ještě dehumanizoval lidi, tak jak to děláte vy? Hitler.

7
Zobrazit další 2 reakce
Před 6 měsíci

Tady je k mání

Odkaz

dribbble.com
Make Russia Small Again Shirt
5
Před 6 měsíci
Tomáš Žídek

(y)

Před 6 měsíci

Alzák se už opravdu zbláznil. Ale vtipné to je. Není to náhodou jeho země co je čím dál menší i bez trička?

15
Před 6 měsíci
Rudolf Jarinski

Je to tak Ukrajina se zmenšila. Proto taky ten nápis. Musíme Rusko opět zmenšit. Rozpad sovětského svazu jim zcela evidentně nestačil

Před 6 měsíci

Rudá Mařka, co od ní chcete ..... :-)

4
Před 6 měsíci

Správně to má být Fašistické malorusko.

10
Před 6 měsíci

Když už jsme u toho, jak to jde na frontě? A jak je to s tím vstupem do NATO? Kolik států NATO s tím souhlasí? Já abych byl v obraze kdo to bude to "malé" Rusko "vyrábět"... 🙂

8
Před 6 měsíci
Ladislav Davídek

A jak to vypadá s třídenní speciální operací, já jen že už bude trvat tisíc dní 😄 😄 😄

8
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt