Tak na to že mu na frontě padly už stovky tisíc vojáků, přišel už o 20% území (a to ještě není konec) a šéfuje zemi, která je prakticky bankrot, má docela dobrou náladu.
Humor je proti násilí, sprosté agresi a tuposti dost silná zbraň. Zesměšňuje protivníka a posiluje vlastní lidi.
Já si nemůžu pomoct ale připomíná mi jednoho z těch komediantů co si říkají 3 tygři myslím že mají sídlo někde ve Vítkovicích že prý jako divadlo mír což samo osobě říká že pokud komediant tak komediant a pořádný
už mu nezbejvá nic jiného, než ze sebe dělat šaška jako Černochová. konce komiků bývají smutné.
A jaké konce mívají diktátoři jako Putin? Zastřelí se jako Hitler? Skončí u zdi jako Ceausescu? V mrazáku na zmrzlinu jako Kaddáfí nebo na šibenici jako Saddám? Myslíte že to bude veselé? Pro mnoho totalitním russkem porobených lidí asi ano, že?
Jak je vidět, tak Volodymyr Zelenskyj se připravuje velmi zodpovědně na jednání o míru, proto je třeba druhou stranu pořádně rozpálit a půjde to jako po másle.
Rusové vpadli na Ukrajinu a vraždí tam a bombardují ukrajinská města, typická chcimírovská metoda vedoucí k jednání a míru, že? 🙂 A vy se můžete podělat z trička, dobře vám tak.
Slušná provokace. Nedivil bych se, kdyby v odvetě za tuhle klukovinu, P. své snahy o to víc zintenzivnil. Navíc Ukrajina napadla část Ruska, takže už podle té jeho doktríny má oprávnění použít jaderné zbraně.
Tak tohle je TOP, chci to taky 😄 Místním proruským kolaborantům dnes prasknou vředy 😄 😄 😄
tak si to bezte nechat nalepit na celo, nebo idealne vytetovat 🙂
Ceny stoupaji, cim driv, tim lepe.
Rusko už malé je. Ekonomicky, politicky, mravně. Jediné, co jim ještě jde , je vyhrožovat atomovkami. A to skutečně není známka velikosti. Je to než normální ubohost.
Vždyť by jim to spadlo na hlavy. Sloužil jsem u toho v sedmdesátkách a od té doby nic nezměnili.
No takový skřet by měl někam zalést, ožebračil celý svět,sám se nabalíkoval a bude dráždit kobru bosou nohou
kňůůůů kňůůů ... to kňučení je prostě pecka ... 😄
Je úsměvné co všechno udělá radost lidem, kteří stejně jako Zelenský dávno ztratili smysl pro realitu. Zatím je to Ukrajina, která se zmenšuje.
Tak to se prezident zase předvedl. Fakt vtipný.
Je vidět, že je to významný herec. Asi lepší než politik-válečník. Už by ho měl někdo sesadit.
Třetí rok odolává russáckým náckům. Co umíte vy? Sesazovat? Fakt vtipný jste pán.