Ví vůbec Zelenský, který je vystudovaný právník, jakou hloupost a neznalost historie předvedl?! Trump anebo někdo jiný může udělat Ameriku znovu velkou. Ale co znamená malé Rusko? To, čemu se nyní říká Rusko, Ukrajina a Bělorusko, dříve mělo názvy Velká Rus, Malá Rus a Bílá Rus. Tedy, Ukrajina je Malorusko... které se ještě více zmenšuje. Nejen teritoriálně, ale i podle počtu populace. Kam zmizelo těch 10 milionů Ukrajinců, o kterých se nedávno psalo? Zahynuli na bojišti? Ani ne, většina je na Západě. Zato Zelenský má plány - každý den má nový plán a není mu trapné o těch svých "plánech" hlásat celému světu.
Asi jste to s tím tričkem vůbec nepochopila...🤣
Neodpustit si takto zbytečnou provokaci v době, kdy prezident Zelenský ví, že s Ruskem bude muset jednat a díky situaci na frontě a síle jeho podporovatelů je Rusko mnohonásobně silnější v kramflecích než je jeho Ukrajina, mi přijde naprosto hloupé a nestátnické. Zjednodušeně řečeno v jednáních jeho vyjednavači mohli poukazovat, žádat, apelovat na určitou shovívavost lépe postavené strany, ale tahle pitomost prezidenta jim tuto možnost z ruky vzala.
Občas mám pocit, že prezident Zelenskij je nastrčený ruský agent, jenž má zabezpečit, aby se válka táhla co nejdéle, protože to Rusko potřebuje. Kdykoliv se jen malinko začne zdát, že by mohla začít uzrávat situace k naťukávání nějakých kontaktů k případnému jednání, prezident Zelenskij to nějakou hloupostí zabije.
Co můžete chtít čekat od národu co si zvolí komedianta za prezidenta a všichni skáčí jak od dupe . Připomíná mi to trochu tu komedii s Grétou, ta ječela a všichni skákali jak dupala. Nakonec víme jak dopadla.
Ňáká podrážděná 😃😀 Nepřibrala trochu?
Mozna mesicky i kdyz kdy je ma dabel netusim
Naše země byla v minulém století dvakrát okupovaná. Je neuvěřitelné kolik lidské spodiny tu dává najevo sympatie okupantům a snaží se urážet prezidenta napadené země. Chce se mi věřit že se pod anonymními nicky skrývá jen pár proruských kolaborantů...
Jo naprostý souhlas. Na kolaboraci je tento národ asi nějak náchylný. Někteří lidé kolaborovali za druhé světové války s Němci, potom po rudém únoru s komunisty a rusáky, no a teď opět vzhlíží k Rusku jako k zemi zaslíbené. Také to nechápu.. Přitom ještě nikdy v historii naší země se nám nežilo lépe, svobodněji a bezpečněji jako posledních takřka 35 let svobody.
Ty ruské peníze nikomu nic dobrého nepřinesou a nejvíce na tom nakonec bude tratit Ukrajina.
A vožralá Máša se nám vzrušila až za ušima 😂 A rusnáckové kvičí jak podsvinčata. Skvělé...
Paní Zacharovová mě ( opět) rozchechtala. Tak prosím pěkně mluvčí ruské diplomacie neví, že Sovětský svaz je tak maličký, že je vlastně žádný. Dávno už se rozpadl. To by té dámě nějak opatrně měl někdo říct, aby zase nebyla za blbku...🙂
Za b.b.u je pořád😂🙈🥱
Malé, drobné radosti života, které mne potěší. 🙂
Ty jsi Brož již několik let stejně trapný. Ty se sam za sebe nestydíš?Nebo rodina nezakročí????
Myšlenka malého Ruska, řekněme v hranicích z roku 1400, není vůbec špatná.
Malý "velký státník" s krásným tričkem. Bohužel trička nevyhrávají. Pokud mu řekla jenom:"blbečku", tak to moc rozpálená nebyla😄🙋
spis vypada jako demonstrant a ne statnik i tak se chova.