Nejznámějším z hrobařů je Tvrdík. Ale nebyl na to zdaleka sám.
Trochu o plundrování Čsa vím od bývalých zaměstnanců ve špičkových pozicích. Panu Tvrdíkovi tedy přeji velmi bolestivé umírání na rakovinu slinivky. Věru si takové zaslouží.
Ač je pan Tvrdík viníkem, vaše přání ale vůbec není hezké. Karma je zdarma, kam nedosáhne světská spravedlnost, snad jednou rozhodne vyšší moc.
Otřesná společnost. Jsem rad že to šlo do kytek. Ať tady Ryanair udělá veliký hub a můžeme cestovat za hubičku ne jako zlodějská ČSA. Jsem tak rád že na ně došlo
Asi jste zvyklí létat v těch paštikách od Ryanair. ČSA a její letadla měla vysokou úroveň do doby, než začalo polistopadové šílenství. Sedmá nejstarší letecká společnost na světě byla rozkradena.
Za KO ČSA může Paroubek, Tvrdík, kolektivní smlouva, odbory.
Je to divná doba.A pak letité se Smart Wings a v kokpitu sedí kapitán z Ukrajiny a palubní personal jak by smet.
Já jsem s nimi už letěl s korejskou posádkou. Ale byl jsem v klidu, kapitán při pohledu z rukávu do kokpitu četl manuál, tak jsem byl v poho.
Měli to OK včas prodat ... výsledek K.O. je stejný. Smutné.
Ale OK je přece označení ledatel, registrovaných v České republice ne? Přece ho používají i malá letadla a balóny. Tak proč by mělo zaniknout? Ty písmenka snad nevlastní Smartwings.
Pletete do sebe dva různé pojmy. OK jako imatrikulace (označení letadel) zůstává, ale čísla letů začínající OK... (viz. číslo posledního letu OK767) používalo pouze ČSA.
Nikoho nenecháme padnout Petr Fiala
Přečti si historii Smartwings a pak poděkuj Tvrdíkovi, Babišovi, Havlíčkovi a Schilerové. Inteligente.
Jsem z toho tak smutná, jako už jsem dlouho nebyla. Fakt jsem uronila slzu, to je pro mne bezmoc nejvyššího řádu. Všichni ti, kteří se na tom podíleli se budou smažit v pekle.
Toto je vizitka tohoto státu, v roce 1989 jsem byl šťastný za změny, dnes jsem smutný co z tohoto vzniklo, vůči mým dětem je mi hanba
Nejste sám!