1600/1600Zbývá 1600 znaků
Hlavní témata v diskuzi
Před 5 měsíci

Nejznámějším z hrobařů je Tvrdík. Ale nebyl na to zdaleka sám.

9
Před 5 měsíci

Trochu o plundrování Čsa vím od bývalých zaměstnanců ve špičkových pozicích. Panu Tvrdíkovi tedy přeji velmi bolestivé umírání na rakovinu slinivky. Věru si takové zaslouží.

7
Před 5 měsíci
Josef Vlasák

Ač je pan Tvrdík viníkem, vaše přání ale vůbec není hezké. Karma je zdarma, kam nedosáhne světská spravedlnost, snad jednou rozhodne vyšší moc.

2
Před 5 měsíci

Otřesná společnost. Jsem rad že to šlo do kytek. Ať tady Ryanair udělá veliký hub a můžeme cestovat za hubičku ne jako zlodějská ČSA. Jsem tak rád že na ně došlo

4
Před 5 měsíci
Petr Bydzovsky

Asi jste zvyklí létat v těch paštikách od Ryanair. ČSA a její letadla měla vysokou úroveň do doby, než začalo polistopadové šílenství. Sedmá nejstarší letecká společnost na světě byla rozkradena.

1
Před 5 měsíci

Za KO ČSA může Paroubek, Tvrdík, kolektivní smlouva, odbory.

11
Před 5 měsíciUpraveno

Je to divná doba.A pak letité se Smart Wings a v kokpitu sedí kapitán z Ukrajiny a palubní personal jak by smet.

6
Před 5 měsíci
Milan Masak

Já jsem s nimi už letěl s korejskou posádkou. Ale byl jsem v klidu, kapitán při pohledu z rukávu do kokpitu četl manuál, tak jsem byl v poho.

2
Před 5 měsíci

Měli to OK včas prodat ... výsledek K.O. je stejný. Smutné.

Před 5 měsíci

Ale OK je přece označení ledatel, registrovaných v České republice ne? Přece ho používají i malá letadla a balóny. Tak proč by mělo zaniknout? Ty písmenka snad nevlastní Smartwings.

2
Před 5 měsíci
Petr Večeřa

Pletete do sebe dva různé pojmy. OK jako imatrikulace (označení letadel) zůstává, ale čísla letů začínající OK... (viz. číslo posledního letu OK767) používalo pouze ČSA.

3
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

Nikoho nenecháme padnout Petr Fiala

18
Před 5 měsíci
Vaclav Kos

Přečti si historii Smartwings a pak poděkuj Tvrdíkovi, Babišovi, Havlíčkovi a Schilerové. Inteligente.

19
Před 5 měsíci

Jsem z toho tak smutná, jako už jsem dlouho nebyla. Fakt jsem uronila slzu, to je pro mne bezmoc nejvyššího řádu. Všichni ti, kteří se na tom podíleli se budou smažit v pekle.

10
Před 5 měsíci

Toto je vizitka tohoto státu, v roce 1989 jsem byl šťastný za změny, dnes jsem smutný co z tohoto vzniklo, vůči mým dětem je mi hanba

14
Před 5 měsíci
Břetislav Mikeška

Nejste sám!

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt