Aneb příběh o tom ,jak v devadesátkách jeden veksklák s mobilem ze Štěpánské započal a dnes definitivně dokončil od samého začátku proklamovanou ponižující porážku ČSA!
Pohřeb našeho hospodářství v přímém přenosu.Už nám nic nepatří,ještě si brousí zuby na budvar,kvůli provizím.Eurohujeři!
Děkujme především Tvrdíkovi a Lašákovi, oba dva dosazení ČSSD do čela ČSA a oba patří k těm hlavním viníkům úpadku ČSA.
Luft Jarda - další úspěch
Loučení mělo být 17.11.
Krásně by se u toho zpívalo a cinkalo, pokud by na chvíli utichlo řvaní u koryt a cinkání zlaťáčků do vlastní kapsy.
Já se tak stydím za naši neschopnou vládu. Je mi z toho moc smutno. Takovou sebranku si náš národ nezasloužil
Kterou? Za tu vládu kde byl ministr financí Babiš, který ČSA prodal Šimáněmu a jeho Unimex Group? Nebo za vládu socanů co dosadili do vedení ČSA neschopného Luftjardu Tvrdíka a ten ČSA kompletně zruinoval?
V tomto tunelářském státě se prostě rozkrade a prodá vše co má nějakou cenu.
Naši předkové, co tady vše vybudovali, se musejí obracet v hrobě. Je to hnus, čeho jsme se tady dožili. Chudáci naše děti.
Označování leteckých modelů OK-číslo okresu-pořadové číslo licence už bohužel taky skončilo. Ani nevím kdy.
Odkaz
Šablony ve 2 velikostech stále mám.
Nakopat manažery do zadku a Tvrdíka zvlášť...pohnojili co mohli tvl...a samozřejmě za to zase nikdo nenese odpovědnost...
a kolikrát jste letěl s ČSA za poslední pět let...i Swissair i Türkische airlains, i British airlains jsou levnější i komfortnější.......
Stačilo jednomu natvrdíkovi dát trafiku a ejhle, z historicky úspěšné společnosti začíná být závaží na noze a abonent na zánik. Je s podivem, že totéž nepostihlo Slavii.
Nevím nevím, jestli se dá stát utáhnout jenom z daní. Státní podnik zanikají, nebo jdou do mínusu. Takhle politici hospodaří se státním (radodním) majetkem???