1600/1600Zbývá 1600 znaků
Hlavní témata v diskuzi
Před 5 měsíci

Já osobně tedy nějakým sentimentem netrpím 😏 do Paříže jsem letěl předloni s aerolinkou Transavia a ta letenka stála polovinu toho, co ČSA. Není možná i tohle důvod toho krachu? Ano nebylo to na letiště CDG, ale na Orly, odkud je do centra trochu horší a delší spojení. Ale i tak.. mně je úplně putna, jaký logo má to letadlo na svým boku.

3
Před 5 měsíci
Tomáš Borovec

Naprostý souhlas.

Před 5 měsíci

Ono je to smutné, ale těch českých věcí, co po roce 89 zničili nebo prodali je hromada. Co nám vlastně zůstalo...

20
Před 5 měsíci
Michal Chalupník

A co všechno zašlapali komunisti. Všechno nejdříve všem ukradli a pak se jim to tady začalo vše rozpadat a krachovat. Pak přišel Klaus se Zemanem a i ty funkční zbytky nechali rozkrást.

Smutné 🦧

Já jen aby jste věděl, kdo za to může. A věřte nebo ne, Kalousek ani Fiala za to opravdu nemůžou.

Ale jak na tom zbohatnul Babiš je docela zajímavé.

Před 5 měsíci

Vite, muj prvni let byl pred 45 rokama s CSA. Delala jsem jen doprovodne garde jedne parte deti, ktera se vydala z Brna do Prahy na jednodenni vylet. Z Turan jsme odletali za tmy. Zpet jsme jeli "brnenskym drakem" cili rychlikem po zeleznici na skupinovou jizdenku. Verim, ze si to dodnes pamatujou stejne jako ja. Jejda, to bylo nadseni! Mozna nekteri z nich od te doby nikdy neleteli. Byl to zazitek a pro mne osobne nezapomenutelny prozitek. Takze dekan.

I pro mne plati to K.O. Lepsi bylo OKacko!

16
Před 5 měsíci

Pan Jaroslav Tvrdík, člověk bez skrupulí a patrně bez svědomí, bouchl při pohřbu ČSA šáňo, předpokládám. Nakonec jeho "dílo" naplněno, to by měl oslavit, ale pozor na karmu. A mimochodem, Slavii připravuje podobný osud?

45
Před 5 měsíci

To je takové “hodně české” zlikvidovat vše co funguje, bohužel 🙁 je to národ bez budoucnosti, žádná tradice, žádná hrdost, nic. Stačí zajet do Vídně a srovnat s Prahou a ne, nemůžeme to pořád svádět na bolševiky, to už je dost dlouho za námi.

44
Před 5 měsíci
Radek Pepper

Přesně tak,tam si nedovolí nikdo ani vyhodit žvýkačku mimo kos...je mi z toho pokaždé smutno...jak si může někdo rozprodat národní poklady,vodou počínaje a aerolinkami konče

2
Před 5 měsíci

Nejhorší, co nás potkalo po 2. světové válce, byl protistátní převrat 1989 a následná restaurace kapitalismu. Likvidace ČSA je toho dalším důkazem.

260
Před 5 měsíci
Jan Strmiska

ČSA vznikly za kapitalismu a za kapitalismu zanikly, protože nedokázaly konkurovat. Smůla, tak to chodí.

242
Před 5 měsíciUpraveno

Vsechny porevolucni vlady staly za ho.... Vse se rozkradlo. Nechat padnout CSA s luxusnim volacim znakem OK je vlastizradou. To co nasi predci budovali, to nasi politici poslapou 😭😭😭 Bohuzel, vzpomenme si, kolik ceskych znacek jiz padlo. Treba POLDI. No nic, hlavne ze letiste je pojmenovane po nejznamejsim alkoholikovi. 🤔

47
Před 5 měsíciUpraveno
Martin Chmelík

Ano je to tak, komouši ukradli rovnou celou ekonomiku a poté 2x měnu. Chtěli holt jen blaho pro lid, zadrátovali proto celou zem a nepouštěli lid z ráje ven. Nefachčenka na ně dodnes s láskou vzpomínají.

22
Před 5 měsíci

Nepřipomínalo,to byl.A při dalším řádění toho spolku ,co si říká vznostně vláda,bude to brzo i pohřeb republiky.

20
Před 5 měsíci
Antonin Rimek

Je to smutné.

A měla jsem to tady tak ráda.

České lesy , hory, Vaclavak a teď tohle.

Je to ostuda.

1
Před 5 měsíci

Soukromá firma, co nedokázala v posledních letech nabídnout lidem dostatečné výhody oproti konkurenci (ani cena, ani kvalita služeb, ani výběr linek), takže prostě zkrachovala. Kolik z vás za posledních 5 let s ČSA letělo? Kolik lidí, co létá zásadně s Ryanairem a Wizzairem, nebo tak charterem se Smartwings, teď vlastenecky pláče nad koncem ČSA? Tak to prostě chodí, já slzu neuronil.

99
Před 5 měsíciUpraveno
Michal Zikmund

no máte v tom trochu zmatek. Soukromá firma, která nezkrachovala. Byla členem skupiny Smartwings, která normálně vydělavá. Potíž je v tom, že ta mateřská firma (SW) již z nějakých důvodů nechtěla,aby letadla pod vlajkou CSA létala. Zčásti osobní antipatie majitelů, zčásti ztráty toho, proč si ČSA Smartwings držel (licence linek do Ruska, sloty).

Ano, vše začalo odvoláním skutečného manažera Kůly, dosazením politických trafikářů typu Tvrdíka a spol. a korunu tomu všemu nasadil Lašák.

20
Před 5 měsíci

Trochu hořká historie? Jak může tohle někdo napsat? Očekávám soudy a tresty.

8
Před 5 měsíci
Fort Zdenek

Zeman, Tvrdík, Babiš, nebo Šimáně, rozhodně před soud nepůjdou...

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt