Tvrdíku dekujeme,
Děkujeme LuftJardovi (Tvrdík). že potopil nejstarší aerolinky v Evropě. Pane Tvrdík jste fak borec. Že by to bylo na žádost pana Šimáněho( Smartwings ), který si vás pak za "odměnu" vzal do teplíčka do Slavie??? Hnus, co jste předvedli a beztrestně!!!
Snad trest jednou prijde. Mozna to nebude za CSA, ale bozi mlyny melou... Verim, ze Tvrdikovi drive nebo pozdeji zhorkne zivot. Nicmene, neni v tom ten prolhanec sam. Sam by to nesvedl, zas tak "dobry" nebyl, neni ani nebude.
Doufám, že byl na pohřbu přítomen komouš Tvrdík - hlavně jeho zásluhou šlo ČSA do kytek...
Je to velká ostuda české společnosti a ukázka neschopnosti vládnoucích rádo by politiků od roku 1989 , kdy začala destrukce Československa, kuponová privatizace a začalo Eldorádo v rozkrádání zámořské lodě, cukrovary,je toho hodně a teď zrušili letadla jedni hodně bohatnou s druzí hodně chudnou
ČSA poslal do kytek levičák a socan Tvrdík...
A končí další ryze Česká firma co přežila: 1. republiku, fašismus, 2. republiku komunismus ale demokratickou dobu už ne. za to určitě jako za ostatní špatné co se za posedných 36 let stalo může komunismus a jemu podobní. protože demokratická vláda a jí podobní prostě neumí připustit že něco ,,zvonila,, komunismus měl alespoň tu slušnost že padl.
Ale u vesla jsou "bejvalí komunisti ", žádná revoluce ,ale prachsprostý handl .
Kdyby to šlo tak “manageři” ČSA prodají i imatrikulaci OK !
Je to naprosto v pohodě, tento přezaměstnaností trpící státní moloch měl být zprivatizovaný či rovnou prodaný už dávno, nemusel by pak skomírat na úbytě. Pro ty halící se do státní vlajky, vězte že Lufthansa byla třeba kontrolovaná státem do r 94 a pak ji skopčáci raději zprivatizovali, neb viděli kolik by to státní pokladnu stálo ji i nadále provozovat. Dnes Lufthansa za dozoru akcionářů prosperuje, i s vysovými platy zaměstnanců..ČSA nakonec dopadly stejně jako Sabena, Olympic Airways, Alitalia a další evropské vládami dotované molochy kde vlády tvrdošíjně lpěly na vlastnictví a kontrole. Ani pes po nich dnes neštěkne a jejich místa zaslouženě přebraly soukromé firmy. Nevyhnutelná a hlavně ozdravující evoluce.
Když se cinkalo klíči v r.1989 klíči, mysleli si všichni, že nás čeká
lepší budoucnost.Chvili to tak i vypadalo, spousta lidí začala podnikat. Nicméně nikoho by nenapadlo v té době kolik dobrých
csl značek zanikne špatným řízením těchto podniků.
Ty značky dnes citelně chybí. V ekonomice hrály svou roli.
Značka ČSA je jednou z nich. Tak sbohem,kdo bude další??
Já osobně tedy rozhodně lepší budoucnost měl a mám. Značky mne tedy nijak nechybí, v ekonomice stejně prakticky žádnou roli nehrály. Proto taky zkrachovaly.
Do dnešního dne jsem ani netušil, že ČSA měli jako kód IATA právě OK. Měl jsem ho spojený jen s označením českých letadel, což pochopitelně zůstává i nadále.
Za posledních 10 let jsem služby ČSA nevyužil ani jednou. Za tu dobu jsem uskutečnil asi 50 letů. Vždycky mě záleželo víc na ceně letenky, než na nějakém vlastenectví.
A jsem přesvědčen, že stejně to tady má většina diskutujících. Takže nějak nevidím důvod, proč se z konce Českých Aerolinií musejí hroutit. Jestli jsme je chtěli zachránit, stačilo si koupit letenku. Neudělali jsme to nikdo, tak tu přestaňme falešně předstírat nějaký zájem a smutek.
Ono taky csa za poslednich minimalne pet let skoro nikam nelita - tezko byste vyuzil jejich sluzby, i kdyz byste chtel
Likvidaci započal svým působením v ČSA pan Tvrdík, který nesmyslně začal rozprodávat zisky přinášející majetek společnosti a nadbytečně nakupoval drahá auta pro manažery. Diletantským řízením přivedl ČSA na pokraj krachu už před cca 20 lety. V jeho likvidační práci později pokračoval konkurzní správce. Od té doby ČSA už jen živořily i přes vstupy a následné odchody "strategických" partnerů. A tak kdysi prosperující společnost uměle zbavená výdělečných aktivit nyní končí.
Vcera bylo sklizeno to, co zasel Luftjarda::(
ODS neumí nic jiného než prodávat české fabriky české simboly. Je to pakaz a lidí místo aby je vypraskali tak sedí doma na zadku a kouří trávu
Co má co dělat zánik ČSA s ODS ?? České fabriky už se dnes jen tak neprodávají, největší "boom" byl za vlád Sociální demokracie - není to tak ?? P. Tvrdík nebyl v ODS ale to víte - koupě Slavie a další financování něco stála, ani plat ministra na to zřejmě nestačil !!!