Komentáře k tomu že Babiš získal dotací 50 mega asi neoprávněně jsou v pořádku. Že je vrátil je taky v pořádku. Přesto je stále dokola prezentováno že musí být potrestán. To je asi taky v pořádku. ALE: proč není stejný přístup ke kauze Dozimetr kde STAN získal určité peníze a když je až po několika letech užívání vrátil a dal na nějaké dobročinné účely tak je vše v pořádku? Podvod je vždycky podvod.
Všichni si pamatujem doby, kdy politik s ostudou odstupoval z veřejných funkcí při pouhém podezření nebo relativně banálním přešlapu... A "čas oponou trhnul," a dnes si klidně zvolíme do vysoké ústavní funkce člověka obžalovaného z podvodu. Jak to, že jsme se od revoluce tak změnili? Jsme tak zmasírovaní politickým marketingem?
Tady české soudy předvádí, k čemu tu jsou. Každá kausa trvá 10 - 20 let, a pokud je to VIP , nic se nikomu nestane. Asi to stojí peníze, to nevím, ale soudnictví je nejslabší článek našeho státu. Pravda, na Východ je to ještě horší.
Je to "hrdina", ten váš Andrej! Přizdi..áč, který není schopen se obhájit sám a chvástá se, že "... všechno robí pro naše lidi...". Jeho jediným krédem jsou imunita, moc a prachy. Zbabělý Slovák. Stejně tak, jako šikmooký Mandarín...
Slavný soude lidu kolikrát vás musí soud odsoudit ,aby se vyhovělo těm lepším lidem 🤔 2x zproštěn vinny, těch 50 milionů vrátil a hrozí mu pokuta 10 milionů 🤔 Ptám se pro kamaráda kolik už to stálo za 11 let daňové poplatníky moc ho to zajímá ☝️ udavačství od PIRÁTŮ do Bruselu se fakt vyplatí a můžeme si všichni koupit flanelky 🤭😂😂
Co dodat! Nejdřív bolševický fašista Urválek, potom jeho poskok bolševická zmije Válková, která se vypracovala na úroveň estébáckého bolševika Bureše!
Co bude dál?!!😭😰😭
Tady v anketě je (19.2. v 17:23) 40 % respondentů pro možnost: "Babiš je nedotknutelný a využívá svojí moci".
Podle mého názoru ta možnost je napsaná špatně. Správně by mělo být: "Babiš není nedotknutelný, pouze cynicky zneužívá svoji moci a nedokonalosti demokracie".
A chybí tam ještě jedna možnost: "Boží mlýny melou pomalu, ale jistě".
V Europarlamentu je v mandátové komisi na problém podstatně jiný názor a o paní Nagyové NECHÁ ROZHODNOUT SOUD podle práva Pan premiér ČR Babiš, "jako správný džentlmen", nechá v tom svém marastu svoji paťačku osamocenou ( možná jí odmění za služby prací pokojské v zámečku ve Francii )
Šaškárna,kterou paradoxně nevymyslela opozice,ale tehdejší parter v Babišově vládě ČSSD,komkrétně "jidáš"Chovanec se Sobotkou.Vše na podkladu anonymu,jehož autoři jsou zcela jasní podrazáci,díky jimž šla postupně ČSSD ke dnu.Opozice toho využívá a žije z toho dodnes.Trapné!!
Nechápu proč by měli mít úředníci (i když nejvyšší) imunitu, měli by jít příkladem. Nemluvě o tom že by se babiš měl vydat sám, když si je tak jistý svojí nevinou...
Viděl bych to takto.Logicky.Jak vy na mě,tak já na vás.Vy jste ze mě udělali neprávem lumpa,tak vám to vrátím.Nesmím být politikem kvůli podnikání což je jen komunistická nerovnoprávnost tak vám to komunisticky vrátím.Jsem souzen za něco,co jsem nezavinil ,tak vám ukážu,zač je toho loket.A má pravdu.Kde jsou žaloby na ty,co prověřovali a schvalovali dotace.Ani jedna žaloba,Tak co tady po mě vy postkomunisti chcete?Normální úvaha demokrate,ne?