1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Bude vtipné sledovat jak odsoudí někoho, kdo to nedělal ve svůj prospěch...

Další burákova peroxidová blondýna.

34
Před 6 měsíci
Jan Křišťan

Všichni ratlíci ze sekty ANO to dělají oddaně pro svého páníčka. Podobně jako Janeček z berňáku zaklekával na firmy podle not mafiána Babiše.

39
Před 6 měsíci

Jj, jak jsem již psal. Babiš "muzikant" a další člověk, co se mu obětoval, dostane přes prsty. Nechoď Vašku s pány na led.....

Před 6 měsíci

Všichni tu už zapomněli, že Babiš na Čapím hnízdě dělal veřejně stavbyvedoucího na "kontrolních dnech" a přitom kvůli dotaci tvrdil, že Hnízdo není jeho?

Nenažraný podvodník, si zasluhuje vydání a odsouzení.

Politiku do toho netahejte.

13
Před 6 měsíci
Ondřej Spousta

Už několikrát to svou imunitou a řízením vnitra a spravedlnosti přerušil a asi se při tom nějaké materiály ztratily.

Jak pokračovat za další čtyři roky ?

Nagyová dostane podmínku a pokutu ?

Guru ji odškodní.

5
Před 6 měsíci

Já bych to teď viděl ještě trochu jinak. Je jasné, že se Nagyová na tom dotačním podvodu podílela, ale určitě to nedělala z vlastní vůle. Aby si řekla, " Tak a já teď šéfíkovi seženu padesát melounků navíc, ať má radost". Dostala od něj k tomu jasný příkaz. O tom není pochyb. Jen ji v tom ten srab nechal a schovává se za ní, jako teď za imunitu. A ona ho kryje, protože jsou nejspíš domluvení, že ten finanční trest pak za ní zaplatí. Ale kdyby jí hrozilo vězení "natvrdo" tak si myslím, že by teď v tom samostatném procesu řekla pravdu, jak to bylo. Mohla by být naštvaná jak se Babiš chová, jak ji v tom nechal a to by mohlo přinést změnu.

1
Před 6 měsíci

Nechoď Vašku s pány na led,.....

Před 6 měsíci

Zbabělec podvodník prolhaný StBák Bureš, nedodržuje vlastní kodex hnutí ANO, poslanec se sám nechá vydat pokud je trestně stíhán a nezpochybňuje jako premiér nezávislé soudy !

2
Před 6 měsíci

🤮Co čekala? Estébácký zloděj Babiš, kterého osobně vychvaluje válečný zločinec Lavrov a který aby nešel sedět dotáhl do vlády i SPD fašisty vedené kolaborantem a ruSSkou služkou Tomiem Okamurou,si to umí zařídit. Tento predátor jen využívá a následně nepotřebné kusy ho nezajímají.

66
Před 6 měsíci
Jiri Pernacky

Ti Babiš přebral ženu, že jsi jak smyslu zbavený?😁

46
Před 6 měsíci

K.H.Borovský o tomhle napsal hezký epigram, že?

1
Před 6 měsíci

"Vytáhla jsem si černého Petra..."

Pravda, to je pech! Tolik Slováků tady krade na plný plyn a jediná Nagyova by měla být potrestána? To je diškriminácija, súdruhovia!

3
Před 6 měsíciUpraveno

Stejně je to zvláštní. Na co tu tedy vlastně máme dvoustupňový soudní systém, když odvolací soud nařídí prvoinstančnímu soudu, jak má rozhodnout? To se to rovnou všechno může soudit jen prvoinstančně a je to. Jsem měl doposud za to, že odvolací soud má skutečně naspravovat hlavně procesní chyby, případně protizákonný postup a nikoliv, že má soudu prvního stupně v podstatě poslat rozsudek, který má prvoinstanční soudce jen podepsat... tohle v podstatě nemá spravedlivé řešení už jen díky tomu, že je kolem toho takový politický a mediální humbuk. Soudci tam nesouděj podle faktů a důkazů, ale podle toho, co si myslí veřejnost a jejich blízcí. Takže jeden soudce rozhodne pro osvobozený a druhý soudce ho odsoudí, podle toho jaký kolektiv lidí má kolem sebe a podle toho jestli jsou v klubu fanoušků Babiše nebo odpůrců Babiše... to, ale nemá se spravedlností, důkazy a fakty nic společného. Už jen z tohodle důvodu bych to řízení zastavil, bez zprošťujícího i odsuzujícího rozsudku, jelikož není možné zajistit nestrannost, ať už na jednu nebo druhou stranu. Přesně něco takového by se mělo nechat rozhodnout umělou inteligenci, která nemá osobní preference nebo antipatie a jede pravděpodobnostně jen na základě dat.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA