1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Vyplatí se to jen v případě kdy máte štěstí a vyberete dobrý kus.

2
Před 3 roky

auto se vyplati a klidne i na spatky tehdy, kdyz slouzi k praci a jako takove vydelava a nebo je nastrojem pro vydelavani penez. Nemyslim tim ted, ze se tim nekdo vozi 50km do a z prace. Na to staci kdejakej srot za par korun.

Pokud ale potrebujete jet za praci vetsi kus cesty a na konci teto cesty vystoupit a byt ready, tak pak je potreba mit luxusnejsi vuz, kde nenechate veskerou energii v rizeni.

No a pokud se cesta uctuje zakaznikovi, tak je to prave to co jsem psal na zacatku.

Nejen, ze si auto na sebe vydelalo, ale zaroven pomohlo svym komfortem umoznit majiteli lepe a efektivneji pracovat, protoze nebyl unaveny z cesty a tim padem vydelat i vice penez.

Před 3 roky

Vlastním dvě takové starší vrány: 15 let staré Audi A6 pro běžný provoz a Jaguar XJ jako víkendové auto pro zábavu. Audi už má najeto cca 350 tkm a kromě běžného servisu zatím bez problémů. Sice nemá spotřebu 5 litrů nafty jako Octavie (je to 3,0 TDi 4x4), ale vynahrazuje to pohodlím a jízdními vlastnostmi. Jaguar také pouze běžný servis, pouze dostupnost náhradních dílů je špatná (vzhledem ke stáří a rozšíření), takže pro běžný provoz by to bylo horší. Ale samozřejmě chce to trochu štěstí na konkrétní auto, chápu že pokud by se mi na Audi třeba vysypaly rozvody nebo vstřiky,tak je nerentabilní to ještě opravovat...

4
Před 3 roky
Jiří Herrmann

Ten Jag na víkendy je luxus, tomu rozumím. Mít v garáži ještě místo tak je tam, X300 nebo asi rozumnější volba X308.

1
Před 3 roky

Jo jo mám mercedes. Sice je to jen C 220 2,2 r.v. 2005, 5ti rychlostní automat, interiér v dřevě a kůži, ale neměnil bych. Hlavní je tankovat kvalitní paliva, pravidelně měnit oleje a filtry v motoru a převodovce. Díly jsou dostupné a nejsou drahé. Drobným opravám se nevyhne nikdo, ale vesměs jde o nenákladné drobnosti. Je to zadokolka, tak je třeba se s ní sžít, ale super auto.

Kdo si chce pořídit starší auto, měl by si nejdřív zajistit informace o spolehlivosti auta a cenách běžných oprav a dílů neb jak se říká kdo chce opice, musí mít na banány. Pak je to o štěstí na jaký kus se narazí. Tak mějte se všichni prima a užívejme si ježdění, než nám naše krásné čmoudíky úplně zakáží.

4
Před 3 roky

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další 3 reakce
Před 3 roky

Dost nesmyslný článek. Pokud jsem byl mladší a vydělávající koupil jsem svého času nové mondeo 200 st. Nyní je to o něco horší koupil jsem si nového Dustra od Dacie. Mimochodem je skvělý. Kupovat raději nové se zárukou než ojeté šmejdy.

7
Před 3 roky
Jaroslav Bradáč

No hlavně že jste spokojený. Já raději koupil starší mercedes, i tak vyšel na 1/3 nového Dustera a kvalita je někde úplně jinde. Ale to je věcí názoru. Ať Vám slouží.

2
Před 3 roky

luxusní vůz je fajn , ale pokud jste smolař a závady vašeho vozu odpovídají jeho pořizovací ceně .... jste v háji

1
Před 3 roky

Nevyplatí se to nikdy. Ani nové, ani starší. Jen ho chceme, nebo potřebujeme. Auto je nejhorší investice. :)

5
Před 3 roky
Roman Souřezný

to říkal už před lety můj otec ...

Před 3 roky

Nejlepší je koupit starý vrak za všechny peníze co mám a při první poruše máte krásný pomnicek.

5
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA