Poté, co opakovaně nesouhlasil počet vratných tašek, jsem se dožrala a začala chtít jen ty papírové. Těch 15 korun za jeden nákup či kolik to dělá, klidně dám. My ty tašky doma využijeme. Dávám do nich brambory či zeleninu, papír do sběru, pytle se substráty atd.
Ja zaplatila 15 kc a taska dorazila jedna papirova a 10 vratnych 🙄 vratne mi nikdo nepocital. Mam jich doma vic a kdyz je vratim, nikdo je nikde neeviduje. Chci zpet papirove 😁 posilam v nich baliky a davam do nich sber.
To jsem nevěděl, tím se mnohé vysvětluje. Už docela dlouho nám chodí nákupy od Rohlíku ve vratných taškách a částečně v papírových. Chaos v počtu vratných tašek také souhlasí, počet jsem musel opravovat víckrát.
Vratná záloha za tašku 250 Kč? To snad je ta taška pozlacená, ne? Běžnou opakovaně použitelnou tašku lze koupit za méně než 20, 25 Kč. Do padesáti korun bych to ještě jakž takž pochopila. A ta manipulace s nimi zas tak nákladná nemůže být, to je zase vidět, že myslet opravdu bolí...
Tohle je zlý sen!!!! Co to je? Místo aby lidé třeba četli nebo cvičili, tak řeší počet tašek a zálohy. Smutný, kam jsme to dopracovali.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Je pořád ztrátový. A potraviny má fakt předražený. Ale lidi tomu plácají, tak ať to platí😀