Nic jiného než kliente plať nám víc a víc, jsme nenasytní. Jsem ráda, že jsme dávno u mBank kde nejsou žádné poplatky. Znám mnoho lidí 60+ kteří nikdy chytrý telefon neměli a mít nebudou a přístupem digitálních aplikací jsou těžce znevýhodnění až diskriminováni. Celá tahle světová digitalizace vede k jednomu cíli= sociální kredit a úplná kontrola lidí.
Měli by si uvědomit, že za této situace bude mnoho starších lidí chtít mít peníze raději doma ve strožoku a tím pádem banky přijdou o klienty. Nikdy bych obsluhu bankovnictví neprováděla chytrým telefonem.
Bez obav, potvrzování se týká jen on-line plateb. Výběr peněz na pobočce/bankomatu či platba kartou v obchodě což je pro starší méně zdatné občany maximum co budou provádět za peněžní operace se tohoto vůbec netýká.
Nemravně vydělávající nejmenovaná banka moje peníze v podílových fondech a v penzijním fondu znehodnotila a ještě po mně chce abych si koupil chytrý telefon a za dva roky mi napíše, že můj telefon má zastaralý OS a ať si koupím nový.🤦♂️
Nikdy bych si nedala vstup do internetového bankovnictví přes chytrý telefon. Podle mě je to mnohonásobně nebezpečnější. Mám pouze vstup přes tlačítkový a pokud budou banky blbnout, tak zvolím tu, která nešmíruje a umožní SMSky. Nene, o žádné sledování nemám zájem.
mělo by vše zustat funkční tak jak si klienti přejí a ne je nutit k jiným přístupům