1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Asi jen další způsob, jak lidi donutit přestat používat hotovost. Digitální otroctví se rychle blíží a MMF se s tím ani netají. Pevně doufám, že až se to rozjede naplno, už nebudu na tomto světě. Je mi velmi líto mladších generací...

1
Před 5 měsíci
Tomáš Suchánek

Mám to opačně. Čím větší riziko při používání platební karty, tím méně ji využívám. Co nelze zapkatutbz účtu, platím hotově

Před 5 měsíci

No jelikož chodím k bankomatu tak 1x za čtvrt roku, tak poznat, že je na něm něco špatně je pro mne nereálné. Alespoň se snažím eliminovat nebazpečí, že chodím k bankomatu, který je před pobočkou banky. Je ale otázkou, jak často někdo bankomaty kontroluje.

6
Před 5 měsíci

Při výběru z bankomatu jen pípnu kartou a zatím jenom jednou se mi s kartou Fio banky stalo, že bankomat hotovost nevydal a po následné reklamaci banka původně odečtenou hotovost zase připsala na účet. Při platbě na terminálu kolikrát ani nevím, jaká je částka k platbě a platbu pouze potvrdím a následně dohledávám na smartphonu, kolik ta částka byla. Ale někdo upřednostňuje platbu v hotovosti, po čemž nezůstane tolik stop, jen informace od bankomatu, že klient vybral tolik a tolik tisíců Kč. Podporuje se tak šedá ekonomika, které chce nová vláda s Babišem zabránit kontrolou EET.

Před 5 měsíciUpraveno

nikdo nic nemusí .. hlídat si ty bankomaty musí banka nebo provozovatel .. pokud se něco stane tak to musí banka okradenému vrátit .. tak rozhodl nejvyžší soud.

3
Před 5 měsíci

U nás je zřejmě nová móda - chtít po lidech nesplnitelné a pak je sankcionovat - aneb jak velká zvířata snadno přijdou k penězům.

5
Před 5 měsíci

Chtějí se tyto banky vyvléci z očekávaných( možných) problémů?

4
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA