Ach jo, mám doma pendlovky, velké pendlovky, blíží se doba, kdy budu muset, posunout hodiny. V loni jsem je měl v obýváku, předloni v kuchyni, a letos je přesunu asi na WC. Další rok skončí asi na balkoně , mám malý byt, zbývá mi už jen sklep. KDY TO SKONČÍ ????? 😂
Nemusíte je posunovat, neí to povinné! 😉 Jen ať nadále ukazují u po celé léto SEČ a poledne ve cca ve 12h, jeko sluněční, které ani neposunete... a ne až ve cca 13h... 🙂 Já u řízení topení a fotovoltaiky nic neposunuji! Snunce a rozednění neposkočí rázem dopředu posunutím si jen hodin, hodinek :- ) )
Dejte to tam na letní čas napořád a už s tím neotravujte.
Nemění še čas, ale jen časomíra! Posunují se jen hodiny (časem z podstaty pohnout nejde!) dopředu o1h... A to proto, aby lidem (jako ovcím) nalhávaly, že už je víc o 1h aby stádo dřív vstali... A neproudlouží se den, nebo není později tma, ale jen dřív mnozí přivstanou a dřív skončí... A jen se jim pak jeví(!) delší den..., který se už tak prodlužuje postupně slunovratem a jako by to nestačilo?... Chudáci děti a zvířata 🙁 Stavaři a zěmědělci budou poté stejněk muset posunout začátek o 1h pozdějí, aby rázem nebloumali nebezpečně po tmě venku!...
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Ujišťuji Vás, že naprostá většina lidí jsou hlupáci a domnívaj se mylně, že se posunuje skutečně čas a ne jen časomíra - hodiny a že se po posunutí hodinek dopředu rázem prodlouží den a bude dýl světlo...