1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Mám auto 18 let a je tam teprve druhá baterie. Ovšem přes zimu ji tak 2x dám na nabíječku, protože 500 kč z auto Kelly mě nezabije a teď stejnou nabízeli v Lídlu za 300 kč.

Před 6 měsíci

Vymyšlenej článek: To nedává smysl. Auto parkuje v redakční garáži a když dají novou baterii tak tam je najednou teplota pod nulou. To jako reakční garáž je někde venku plechová garáž a nebo v podzemní garáži kde nikdy nemrzne. Děláte sami že sebe hlupáky ale to nic, není to poprvé a ani naposled.

10
Před 6 měsíci

Možná jsem nečetl pečlivě, ale jakou věc máme udělat?

12
Před 6 měsíci
Michal Jedlička

Vlastně jenom jezdit, nic jiného z článku nevyplývá. Mně víc vadí že vůbec neberou v úvahu srovnání připojených systémů v autě vzhledem k r.v. vozidla. Zbytečný článek.

1
Před 6 měsíci

Mám auto 11 let staré a má najeto 25 tisíc km. Tak málo proto, protože se s ním poslední léta moc nejezdí. Někdy jeden nebo dva měsíce stojí úplně a jindy tak asi 5 km za měsíc. Auto má původní baterku a nenastartoval jsem ho jen v těch mrazech po vánocích. Mrazy povolily a auto jsem normálně nastartoval bez dobíjení. Pokud se budu držet nadpisu článku, tak to možná bude tím, že nemám auto v garáži?

1
Před 6 měsíci

Výrobce ušetří pár gramů emisí na normovaném cyklu za cenu toho, že je v autě dražší baterka, která v ideálním případě vydrží 4 roky a v horším je na výměnu už po několika měsících. Zlatě obyčejná starší auta, která za jízdy průběžně dobíjí baterku a při odstavení nespotřebovávají elektřinu. Starší auto mám v zimě odstavené klidně 3 měsíce v kuse a minulá baterka v něm vydržela bez zvláštní péče 12 let.

1
Před 6 měsíci

Na co dávat do něčeho kurvítka když to můžu už tak vyrobit? Proč někdo ten šmejd vůbec vyrábí? Celý život pracuji u aut ale tohle tu nikdy nebylo,ty šmějdi za podpory EU nevědi jak vytáhnout z lidí peníze.

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA