1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

Já ho servisu nepůjčil, také to byl pašík, chtěl jsem jen údržbu a technickou a koukal jsem, kde všude auto jezdilo a také 140 na normální silnici. Byl to první prohřešek, tak jsem to neřešil, jestli to bude ještě jednou, bude čočka. Máme gps ve všech firemních autech, ani snad ne kvůli špiclování, ale kvůli knize jízd a kdyby náhodou něco, ale je fakt, že některé servisy lžou jako když tiskne. V jiném slintali, že bylo auto na zkušební jízdě, ale ta se konala jenom na dvoře 🙂. Prostě je to často banda.

4
Před 3 měsíciUpraveno

Někdy je opravdu na pováženou co si se svěřeným vozem autoservis dovolí.... já své opravované SUV potkal jak táhne vlek s dalším vozem a přitom mi už druhý týden v servisu tvrdili že čekají na nový motor a ještě tak týden to bude u nich. Když jsem je druhý den konfrontoval a okamžitě požadoval vydání vozu ještě se vztekali a ,,sem už nikdy nejezděte!" Čehož se samozřejmě držím....

3
Před 3 měsíci
Patrik Kocura

to na me taky jeden zkousel ze kdyz mu budu opravovat auto abych s tim netahal 🙂 na tahani mam 450konoveho pickupa tak proc bych lezl do jeho popelnice a byl poslan do jineho servisu a problem vyresen

Zobrazit další reakci
Před 3 měsíci

Článek je o prdu, pokud dám auto do servisu servis mi dá doklad o převzetí vozidla kde je datum a stav vozu včetně stavu tachometru. Při vracení vozidla mi musi být vystavena faktura s datumem a doloženými náklady opravy ! Tedy pokud je vozidlo v servisu a vznikne tam při jeho provozu dopravní přestupek tak trest je na servisu a né na mně jako majiteli! Moje povinost jako majitele je doložit správnímu organu tyto potvrzené doklady s tím aby řešily celou zaležitost se srvisem! Tady v tom članku jde jen o skrytou reklamu na GPS lokatory se smyšleným příběhem pro lidi kteří neznají spravný postup při řešení těchto situací. Jinak nejsem vubec proti lokatorum ba naopak ale duležité je neoblbovat lidi smyšlenými bachorkami!

3
Před 3 měsíci

mam servis a kolikrat se neda projet auto kdyz se hleda nejaka zavada bez poruseni predpisu a popravde me spise lidi u sloziteho hledani ukecavaji abych s jejich auty jezdil klidne i domu 🙂 treba zavada kdy auto zacne skubat ale treba jednou za 300km jak to najdete ? nebo ted tam mam ze jednou za cas prevodovka zacne blbnout zatim 200km bez problemu tak bud rozebrat a komplet go za skoro 100k a nebo tomu dat jeste cas

1
Před 3 měsíci

Týden na turbo, brzdy, silentbloky, výměnu oleje a filtrů? Hmm, už to o servisu mnohé vypovídá. Slušný servis navíc při přejímce zaznamená počet kilometrů, po výměně turba auto samozřejmě projede, ale na nějaké rozsáhlé ježdění a závodění nemá čas.

3
Před 3 měsíci

Když ho servisu půjčil, tak co se diví, že s ním jezdili??

4
Před 3 měsíci
Ladislav Soukup

tak kdyby ho servisu dal, tak mu nemusí vracet, ne? Jasně, jde o slovíčkaření, ale vy jste si začal 😉

3
Před 3 měsíci

Tak je asi rozdíl PŮJČIL auto nebo dal auto do servisu na opravu

4
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA