V Rakousku mají hodně špatně označené cedule začátek města. Nikdy nevím kde zpomalit a kde zrychlit. Úplně mě to odradilo tam jezdit. Pokaždé dostanu pokutu i když se snažím dodržovat rychlost. A čím, že s tím mají problém i ostatní.
Jak špatně? Mají to zcela jasně a srozumitelně.
To je prosím celá evropská unie🤣tvar a velikost banánů a okurek se řeší jednotně, ale aby se snažili sjednotit tak podstatné a důležité věci, jako je např. povinná výbava vozidla a alespoň základní dopravní předpisy, k tomu vůle není! 🙏Pak se diví, že EU jako taková má obecně nízkou prestiž, když lid obecný vidí, že se v Bruselu sjednocují vyložené blbosti ale to, že přejedu např. do Rakouska a jsem najednou co se dopravních p|edpisů týče ve zcela jiném světě nikoho nevzrušuje😐
Jednotná je bohužel pouze snaha individuální dopravu co nejvíce omezit znepříjemnit.
Dobra rada na zaver, dejte si navigaci na mrizku vydechu. Nejlepsi zpusob, jak si ji ponicit a vylamat. Ja bych na to nepripnul ani vuni, proste mam rad, kdyz se to da otevrit, zavrit a nasmerovat. Trhal bych za to ruce. Co se mi osvedcilo, je jednoduvha prisavka na sklo s ohebnou tyckou. Telefon se umisti tak, ze se dotyka vrchu palubovky, nic se neklepe ani na zeleznicnim prejezdu. Date ji tam, kde neprekazi nijak ve vyhledu. Pokud se bojite prehrati, jedete asi nekam hodne daleko. V tom pripade zhasnete obrazovku a sem tam se muzete podivat, jak daleko je dalsi odbocka. Stejne pojedete porad rovne za nosem.
Mam drzak mobilu v mrizce vydechu... lamely se mi nelamou, vydech lze otevrit, zavrit, nasmerovat dle libosti, dokonce teplotu z tohoto vydechu si muzu nastavit dle libosti nezavisle na automaticke klimatizaci, takze nehrozi prehrivani. Mozna to chte kupovat lepsi auta 😉
Zrovna palubní kamera je docela problém. V ČR s tím, jak řidiči jezdí, je čím dál víc potřeba. V Rakousku jsou asi slušnější řidiči.
S tím mobilem nebo navigací ve výhledu se jim teda nedivím. Sama ho mám taky na mřížce větráku, štvalo by mě to, být to nahoře.
Pokud v Rakousku budete používat v autě kameru a videa s natočenými osobami nebudete dále šířit, tak žádnou pokutu nedostanete.
To je folklór, napsat před sezónou, jak je to v Rakousku krutý s kamerama, přičemž je to jinak...
Asi tam jezdí jako v Německu podle papírových map a všichni se při bouračky vždy dohodnout. Já tomu ale nevěřím
Nemusím nejezdím tam
Součástí autoškoly by měla být jízda po Rakousku.
Za 24 roku za rychlou jízdu 1pokuta